Leuk nieuws! GroenRijk Tilburg ontvangt weer gasten in de proeftuin voor een kopje koffie, broodje, gebakje en meer

GroenRijk Tilburg proeftuin

Door de coronamaatregelen is het een tijdje niet mogelijk geweest om te genieten van een hapje en drankje in de proeftuin van GroenRijk Tilburg. Gelukkig kan dit nu weer wel! Zo geniet jij – midden in het mooie tuincentrum – van een welverdiend kopje koffie of thee om even bij te komen van het winkelen. Extra handig is dat je in de proeftuin sinds kort ook een speeltoestel staat voor de kids, zo kunnen zij ongestoord spelen tijdens je bezoek aan de proeftuin.

Uitgebreide menukaart: clubsandwiches, carpaccio en meer

Naast koffie, thee en gebak geniet je ook van diverse broodjes in de proeftuin. Denk onder andere aan clubsandwiches, maar ook broodjes met carpaccio, pittige kip, roombrie, tonijnsalade en meer. Daarnaast staan er ook soepen, wraps en salades op het menu. Zo kom je niets tekort tijdens je winkelbezoek aan GroenRijk.

Ongestoord spelen

Zoals we eerder noemden, is er sinds kort ook een mooi speeltoestel geplaatst bij de proeftuin. Hierdoor kunnen de kinderen ongestoord spelen tijdens je lunch of koffie-break! Want met het grote assortiment van GroenRijk Tilburg, maak je van een bezoek gerust een lekker middagje uit.

GroenRijk Tilburg

Over GroenRijk Tilburg

GroenRijk Tilburg is een allround tuincentrum in Tilburg-Noord. Het tuincentrum is in 2015 volledig verbouwd en de trend en sfeer afdeling is in januari 2019 vernieuwd en uitgebreid. GroenRijk Tilburg biedt alles op het gebied van binnen- en buitengroen, dierenverzorging, vijverartikelen, tuinmeubels, overkappingen, barbecues, trend en sfeer en potterie. Voor de laatste informatie over GroenRijk Tilburg kijk je op de website, de Facebook– of de Instagrampagina.