Leuke activiteiten tijdens de herfstvakantie in Tilburg

herfstvakantie

Deze week genieten we een weekje van de herfstvakantie. Een aantal hoeven een week niet naar school of naar het werk. Ben je niet van plan om de hele week binnen te blijven zitten? Lees dan snel verder voor een aantal leuke uittips tijdens de herfstvakantie.

Schaatsen in Tilburg

Tijdens de herfstvakantie kun je voor slechts €2,50 schaatsen op de Ireen Wüst IJsbaan. De ijsbaan is een metamorfose ondergaan en is nu nog gezelliger. Kijk voor meer informatie op www.ireenwustbaan.nl.

Museum bezoeken met het hele gezin

Tijdens de herfstvakantie zijn er verschillende familierondleidingen in het TextielMuseum. Wil je alles te weten komen over de historische Wollendekenfabriek, het innovatieve TextielLab en de de vrolijke tentoonstelling Pop Art | Fabrics & Fashion? De rondleidingen zijn op dinsdag 25, donderdag 27 en vrijdag 28 oktober. De toegang is gratis!

Kingo Fandag bij Willem II

Op woensdag 26 oktober organiseert Willem II de allereerste Kingo Fandag. Op de dag worden er tussen 13:00 uur en 17:00 uur voor de jongste Willem II supporters verschillende activiteiten georganiseerd. De activiteiten zijn zowel binnen als buiten. De selectie van Willem II is aanwezig en uiteraard Kingo zelf. De entree is gratis. Kinderen t/m 12 jaar kunnen dan ook gratis kaarten ophalen voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Lees meer over de voorwaarden.

Kijkje achter de schermen bij Theaters Tilburg

Donderdag 27 oktober organiseert Theaters Tilburg een KIDS Rondleiding. Tijdens de rondleiding krijgen de kinderen, zonder ouders, een kijkje achter de schermen. De rondleiding is bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. De entree bedraagt €3,50.

Verder organiseert Het Zuidelijk Toneel aanstaande woensdag een mooie voorstelling in Theaters Tilburg. De toneelshow gaat over de Amerikaanse verkiezing en combineert cabaret met muziek en nog veel meer.

Feestweek Café Philip

Café Philip bestaat 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Vanaf dinsdag 25 oktober t/m zondag 30 oktober is er bij Café Philip een heuse feestweek. De toegang tijdens de verschillende feestavonden is gratis. Er komen verschillende artiesten en er zijn een hoop acties.

Halloween in Tilburg

31 oktober is het officieel Halloween. Aangezien Halloween op een maandag valt, organiseren veel bedrijven vlak daarvoor activiteiten. Zo ook in de herfstvakantie. Pathé organiseert bijvoorbeeld een heuse Halloween Horror Show. Ben je benieuwd naar meer Halloween activiteiten? Bekijk dan dit artikel.

Meer leuke uittips

Dit is slechts een kleine greep uit de zeer uitgebreide collectie activiteiten tijdens de herfstvakantie. Op zoek naar meer activiteiten tijdens de herfstvakantie? Bekijk eventjes onze uit-agenda. Een fijne herfstvakantie iedereen!