Leuke foto’s van je kids laten maken? HappyPics komt deze week met de kinderfotostudio naar de AH XL!

kinderfotostudio

Wat is er nu leuker dan een mooie foto van je kids? Weinig toch?! Leuk voor in huis of als cadeautje voor de opa’s en oma’s. Wil jij leuke foto’s laten maken van je kinderen, dan hebben we een tip voor je. De kinderfotostudio van HappyPics komt namelijk van woensdag 18 november tot en met zaterdag 21 november naar Albert Heijn XL. 

Dit werkt als volgt: je reserveert online voor een fotoshoot en komt op de afgesproken dag en tijdstip naar de locatie. Voor €2,50 doet HappyPics een complete fotoshoot en krijg je een portret van 13 x 18 centimeter van ze cadeau op de ophaaldag. Alle foto’s van de shoot liggen op de ophaaldag uitgestald en je kunt vrijblijvend kiezen of je er meerdere wilt afnemen. Broertjes en zusjes mogen natuurlijk ook mee op de foto.

Het afhalen van de foto’s kan overigens op dezelfde locatie als de shoot. Bij Albert Heijn XL dus. Ook worden de coronarichtlijnen strikt nageleefd. Meer weten over de voorwaarden? Check dan deze website. 

Complex AH XL bruist

Sowieso is het complex van Albert Heijn XL je bezoek meer dan waard. Buiten het feit dat je er veilig boodschappen doet en kunt shoppen uit het meest uitgebreide supermarktaanbod van Tilburg, opende Meesterbakker van Iersel er vorige week een nieuwe vestiging inclusief Tostifabriek. Ook kun je al een tijdje heerlijke poké bowls scoren in het complex.