Leuke openstaande vacatures op een rijtje: deze 14 bedrijven in de regio zoeken personeel!

leuke vacatures

De feestdagen komen eraan. En dan schuiven we weer gezellig met familie aan om lekker te tafelen. Een van de vragen die je dan ongetwijfeld gaat krijgen is: ‘Hoe gaat het op het werk?’. En misschien kun jij die vraag dan wel beantwoorden met: ‘Ik heb een nieuwe baan gevonden!’. Want zoals je van ons gewend bent, zetten we de leukste vacatures weer voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

Werken bij myPOS

myPOS is een enorm snelgroeiende verkooporganisatie van betaaloplossingen in Nederland. Van betaalterminals tot PSP-diensten en veel meer. Voor de vestiging in de Tilburgse binnenstad is myPOS op zoek naar nieuwe medewerk(st)ers. Wat je van het bedrijf kunt verwachten? Een uitstekend salaris, kansen om door te groeien, 29 vakantiedagen, trainingen en opleidingen, een uitstekende pensioenregeling en veel meer. Benieuwd naar de openstaande vacatures? We zetten het voor je op een rijtje.

Filtech zoekt Hoofd Financiële Administratie

Ben jij een ambitieuze en energieke financial die wil bijdragen aan het succes van een mooi bedrijf uit Udenhout? Dan is Filtech op zoek naar jou. Ze hebben nu namelijk een openstaande functie waar jij sturing kunt geven aan een groeiend bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie, salarisadministratie, maakt managementrapportages, geeft ondersteuning bij bedrijfseconomische analyses en ondersteunt bij projecten. Ook rapporteer je als Hoofd Financiële Administratie aan de Algemeen Directeur. Ben jij HBO-opgeleid, heb je vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie en ben je financieel administratief goed onderlegd?

Experience Island zoekt een horecamanager

Experience Island is een unieke evenementen locatie middenin de prachtige natuur. Lijkt het jou gaaf om hier aan de slag te gaan en van ieder evenement een bijzondere ervaring te maken? Ze zijn namelijk op zoek naar een fulltime horecamanager. Je vervult een leidinggevende, delegerende en bewakende rol. Ook ben je in de uitvoering betrokken met de dagelijkse werkzaamheden. Ook ben je verantwoordelijk voor de personeelsplanning, de inkoop en eventueel het werven van nieuwe collega’s. Lijkt deze job jou wel iets?

Meesterbakker van Iersel zoekt veel personeel

Meesterbakker van Iersel is een prachtig Tilburgs bedrijf met meerdere locaties in de stad. Momenteel zoeken ze voor verschillende vestigingen versterking. Van verkoopmedewerk(st)ers tot broodbakkers en van banketbakkers tot veel meer. Lijkt het jou leuk om voor dit mooie Tilburgse bedrijf te werken?

Meer leuke vacatures in de regio

We hebben de afgelopen week nog veel meer nieuwe vacatures toegevoegd aan onze online vacaturebank. We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat nog vol met veel meer vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: