Leuke sportactiviteiten tijdens de herfstvakantie in Tilburg

Het is herfstvakantie in Tilburg en dat is te merken. Minder drukte tijdens de ochtendspits, leuke activiteiten de hele week en velen van ons zijn vrij. Maar hoe kun je deze vrije tijd het beste besteden? Sportbedrijf Tilburg speelt in op de herfstvakantie met leuke sportactiviteiten door de hele stad. 

Schaatsen

Tijdens de herfstvakantie is de Ireen Wüst ijsbaan dagelijks geopend. De winter staat voor de deur maar natuurijs is nog verre van actueel. Op Stappegoor kun je alsnog de ijzers onder binden en vele rondjes maken. Wil je beter leren schaatsen? De Tilburgse Schaatsschool biedt verschillende schaatslessen aan. Heb jij geen schaatsen? Dat is geen probleem! Je kunt ter plekke schaatsen huren.

Zwemmen

Gedurende de hele week zijn er extra attracties bij recreatiebad Stappegoor. Zo ligt er een waterhindernisbaan in het zwembad. Daarnaast kunnen kinderen t/m 14 jaar aanstaande vrijdag discozwemmen in Halloweenstijl. De zwembaden in de Reeshof en Drieburcht zijn gedurende de herfstvakantie uiteraard ook geopend.

Squashen

Blijf je liever op het droge maar wil je jezelf toch fysiek inspannen tijdens de herfstvakantie? Huur dan een squashbaan. Bij T-Kwadraat kun je zowel banen, rackets als ballen huren. Altijd al willen leren squashen dan heb je ook genoeg redenen om richting T-Kwadraat te komen. Zowel jongeren als volwassenen kunnen deelnemen aan de squashclinics.

Bekijk onderstaande flyer voor meer informatie en voordelige acties!

 

flyer-sportbedrijf