Leuke Tilburgse sinterklaascadeautjes onder de €15,-

Sinterklaas en zijn kompanen zijn weer in het land en struinen deze week heel Tilburg af. De agenda’s van de familie zijn inmiddels naast elkaar gelegd, de lootjes zijn getrokken en surprises zijn in de maak. Dat betekent dat we met zijn allen de hort op kunnen om leuke sinterklaascadeautjes aan te schaffen. Bij deze een aantal leuke sinterklaascadeautjes voor onder de €15,-. 

Alcoholische versnaperingen

Uiteraard lichten wij in dit artikel vooral Tilburgse artikelen uit. Zo kun je bij T-Drinks typisch Tilburgse dranken kopen. Tilburgs Praotwaoter (bier) verkopen ze in flesjes van 33 en 75 cl en kosten respectievelijk €2,50 en €6,99. Verder verkopen ze het hele jaar door zes verschillende stadsbieren. Schaf jij een cadeautje aan voor iemand die niet van bier houdt? Bij T-Drinks verkopen ze ook het Tilburgs Knipoogske, een koffielikeur die de koop is voor €8,10.

Tilburger Rob van den Meijdenberg timmert met zijn Kraftbier ook goed aan de weg. In de tweede week van december zijn de bieren van Kraftbier weer verkrijgbaar bij de Mitra’s in Tilburg en ook bij T-Drinks. De bieren kosten om en de nabij de €2,80. Deze bieren vliegen doorgaans de deur uit dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Tilburgse trots

Zowel voor jong en oud zijn er genoeg cadeaus bij de lokale trots van Tilburg: Willem II en Tilburg Trappers. Zo zijn er vele cadeauartikelen te koop in de online fanshop en krijg je in de fanshop in het stadion zelfs 10% korting op bepaalde artikelen. Heb je een seizoenskaart dan kan die korting oplopen tot 20%.

Een tip van de redactie: ga een keertje naar de Tilburg Trappers. Ze spelen nu in de Oberliga en het niveau is een stuk hoger dan voorgaande jaren. De sfeer in de hal is uitmuntend en een kaartje koop je al voor €10,-.

Uitgaan

Wil je iemand geen cadeau maar een avondje uit cadeau geven? Op vijf december en de dagen erna zijn er genoeg leuke feestjes in Tilburg. Zo ga je op vijf december voor €5,- naar ROET in Club Smederij en kosten kaarten voor FC de Rebellen in MIDI op 8 december €11,-.

Schrobbelèr geeft in december een aantal rondleidingen in de distilleerderij en daarvoor kun je nu een plekje reserveren. Kosten: €15,- inclusief een presentje en drie consumpties.

Deze mag je niet overslaan

Wil je een cadeau geven aan iemand die ervan houdt om zijn/haar huis te decoreren en van leuke spulletjes houdt? Dan mag je de volgende winkels zeker niet overslaan:

  • TIEN (Nieuwlandstraat); onder andere leuke cactussen, kaartjes, sieraden en meer
  • Kade Living (Piusplein); onder andere mooie decoratiekaarsen en kaarshulsjes
  • Pop-up Store Tilburg (Emmapassage); onder andere kunst, kleding en accessoires
  • Say Jess to Beauty (Piushaven); kleding en accessoires
  • Antoon de Jong (Nieuwlandstraat); teken-, schilder- en hobbymaterialen
  • De Dobbelsteen (Schouwburgpromenade); De leukste spellen van Tilburg.