Bij deze Tilburgse winkels scoor jij de leukste sinterklaascadeaus

sinterklaascadeaus

Sinterklaas staat weer voor de deur! Naast het eten van kilo’s pepernoten, speculaas en taaitaai, waardoor je je riem het liefst 24/7 op het ruimste tandje zet, betekent dit ook dat je weer op pad kunt voor de perfecte sinterklaascadeaus. Benieuwd waar in Tilburg je hiervoor terecht kunt? Bekijk dan hier onze tips!

Foto: City Shapes

Missen wij jouw ideale cadeautip? Zorg dan dat je je mede-Tilburgers op de hoogte stelt en laat een comment achter onder het artikel.

Tilburgse cadeaus

sinterklaascadeaus
Foto: Brandstore Tilburg

Ollie’s Brandstore Tilburg

We schreven er eind oktober al over: bij de ingang van Mercure Hotel Tilburg vind je sinds kort Ollie’s Brandstore Tilburg. In deze winkel kun je terecht voor de allerleukste Tilburgse cadeaus. Van Willem II merchandise tot Schrobbelèr bonbons en van de koffiebonen van Locals tot ons enige echte Fran Sol embleem (vanaf 1 december). Ideaal dus als je op zoek bent naar een typisch Tilburgs sinterklaascadeau!

City Shapes

Wat is er nou leuker dan jouw eigen stad aan de muur te hebben hangen? Bij City Shapes kun je vanaf €60,- de Tilburgse skyline in huis halen. Je hebt de skyline in verschillende maten (van 90 cm lang tot maar liefst 170 cm lang) en in verschillende materialen. Te zien op de skyline zijn onder andere Westpoint, de Tilburgse watertoren, het Willem II stadion en de Heuvelse kerk. Naast de skyline kun je ook een gave houten citymap van Tilburg bestellen. Bekijk de website voor meer info!

VVV Tilburg

Wist je dat je bij VVV Tilburg superleuke Tilburgse producten kunt scoren? Wat dacht je bijvoorbeeld van de Tilburgse tapasplank, het Tilburgs kwartetspel of een kleine Tilburgse skyline? Ook leuk: je kunt bij VVV je eigen pakket samenstellen met al jouw favoriete producten. Check even de website voor meer info.

Shoptilburg.com

Het kan je haast niet ontgaan zijn, maar onze gloednieuwe (kwèèker)emblemen staan weer in de Tilburg.com webshop! Het gaat ontzettend hard; zo zijn het Fran Sol embleen en de losse kwèèker ‘Gedraogt Oewèège!’ inmiddels al uitverkocht. Gelukkig hebben we ook nog andere leukerds. En als je ze nú bestelt, heb je ze nog voor 1 december in huis.

Culinaire cadeaus

sinterklaascadeaus
Foto: BLYF

BLYF

BLYF is een fijne nieuwkomer in de Tuinstraat. Je vindt er allerlei food-producten die je niet zomaar in de supermarkt kunt kopen. Denk hierbij aan speciale kerstpunch, luxe chocoladerepen, meringue drops en fijne cadeaupakketten. Voor als je iemand een keer flink in de watten wilt leggen!

63° kookboeken

Dit pareltje in de Willem II-straat verkoopt kookboeken in alle soorten en maten. En wat is nou een beter moment om uitgebreid de keuken in de duiken dan tijdens de feestdagen? Met name het ‘Home Sweet Home Xmas’ kookboek van Yvette van Boven is een fijne cadeautip: een boek vol makkelijke recepten voor een onbezorgd feest.

Jamin

Bij Jamin in de Heuvelstraat hebben ze dit jaar het perfecte cadeau voor iemand die eigenlijk helemaal geen cadeau verdient. “Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is krijgt de strafletter,” lees je op de Facebookpagina van de snoepwinkel. Wij hebben de knalgroene strafletter met zeer funky smaak al even geprobeerd en de meningen zijn verdeeld…

Van Vlerken

Al 115 jaar lang is Van Vlerken een begrip in Tilburg. De banketbakkerij in de Heuvelstraat is tijdens Sinterklaas ook wel te herkennen aan de prachtige etalage: honderden lekkernijen in sinterklaasthema van zelfgemaakt marsepein. Perfect cadeau voor de zoetekauwen onder ons!

Albert Heijn XL

Misschien een cadeautip die je niet zo snel verwacht, maar wat nou als je er om 21.30 uur achter komt dat die kleine van je zijn/haar schoen heeft gezet? Dan kun je nog tot 22.00 uur naar de Albert Heijn XL rennen voor een passend schoencadeautje.

Cadeaus voor de kids

sinterklaascadeaus
Foto: Het Zingende Nijlpaard

Het Zingende Nijlpaard

Op zoek naar het perfecte cadeau voor de kleine? Bij Het Zingende Nijlpaard hebben ze tijdloos speelgoed in alle vormen en maten. Denk hierbij aan blikken trapauto’s, hobbelpaarden, houten fornuisjes, stempeldozen en traditionele kinderboeken.

De Dobbelsteen

Deze spellenspeciaalzaak aan de Schouwburgring heeft een enorm assortiment aan bord- en kaartspellen. Je hebt spellen vanaf elke leeftijd, voor één of meerdere spelers en spellen die heel lang of juist heel kort duren. Om een idee te krijgen van het aanbod, bekijk alvast even de website!

Livius de Zevensprong

Deze winkel in het Dwaalgebied heeft een rijk assortiment aan boeken voor kinderen tussen de 0 tot 16 jaar oud. Een ideale cadeautip dus voor kinderen die het ene boek na het andere verslinden.

Culturele cadeaus

sinterklaascadeaus
Foto: Theaters Tilburg

Theaters Tilburg

Wat is er nou leuker dan een avondje uit naar het theater? Een avondje uit naar het theater cadeau krijgen! Bij Theaters Tilburg kun je dagelijks terecht voor onder andere toneelstukken, musicals, live muziek en cabaret. Zo kun je bijvoorbeeld voor de maand december nog kaarten scoren voor Steven Brunswijk, de Chippendales, Expeditie Eiland en Evita.

Poppodium 013

Een avondje naar 013 is het perfecte cadeau voor de muziekliefhebber! Scoor bijvoorbeeld kaarten voor een avondje Boys II Men, Diggy Dex, Good Charlotte of Ronnie Flex.

De Nieuwe Vorst

Iets minder groot budget? Kijk dan eens naar de voorstellingen bij De Nieuwe Vorst. Hier draaien onder andere voorstellingen van Het Zuidelijk Toneel, Maas theater en dans en Bellevue Producties.

Cinecitta

De liefhebbers van film komen hier waarschijnlijk regelmatig. Bij Cinecitta kun je namelijk terecht voor films uit alle windstreken: bijzondere films voor mensen die niet met de massa meegaan. Voorbeelden van films waar je binnenkort kaarten voor kan kopen zijn: Becoming Astrid, Shoplifters, The Favourite en Colette.

Extra tip!

MediaMarkt (Black Friday deals)

In de week van Black Friday wordt shoppen bij MediaMarkt nog een stukje leuker gemaakt! van 19 tot en met 26 november viert de winkel aan het Pieter Vreedeplein namelijk de grootste Black Friday Sale ever. Wat de exacte deals gaan worden, is nog niet bekend. Maar wat ze al wel vast prijsgeven is dat er korting tot wel 50% is op heel veel elektronica. Hou de social media van MediaMarkt Tilburg in de gaten voor meer informatie over de deals!