Leukste uittips dit weekend: Golfgame Night, Trappers, Ten Miles en meer

straatbeeld Tilburg

Zoals je van ons gewend bent, zijn we er ook deze week weer met de allerleukste uittips in regio Tilburg dit weekend. Benieuwd wat er allemaal te doen is en te beleven valt? Check dan vooral onderstaande tips. 

#1: Golfgame Night bij Prise d’Eau Golf

Vrijdag 23 september is er weer een Golfgame Night op de Driving Range van Prise d’Eau! Speel de verschillende Toptracer spellen tegen je vrienden, familie of kennissen onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Geen golfervaring? Geen probleem, die heb je niet nodig! Voor € 17,50 per persoon speel je 1,5 uur golfgames. Deze prijs is inclusief een hapje en een drankje, het benodigde golfmateriaal en golfballen. De Golfgame Night duurt van 19:00 tot 20:30 uur.

 

#2: Thuiswedstrijd Tilburg Trappers tegen Herforder EV

Op vrijdag 23 september spelen de Tilburg Trappers tussen 20:00 en 22:30 uur een thuiswedstrijd tegen Herforder EV. Een bezoek aan een thuiswedstrijd van Tilburg Trappers is een garantie op spektakel. Zowel op het ijs als op de tribunes is het goed vertoeven. Zo is er een biergarten waar je een drankje kunt drinken en een hapje kunt nuttigen. Oftewel: alle ingrediënten voor een leuk dagje uit zijn aanwezig bij een wedstrijdbezoek aan Tilburg Trappers. Goed nieuws: er zijn nog tickets te koop voor deze wedstrijd! De ticketprijs varieert van €10,- tot €25,-.

 

#3: Gratis Technofeest bij Het Verbond

Zin om dit weekend helemaal los te gaan? Op vrijdag 23 september kun je naar een gratis technofeest bij Het Verbond! De Rotterdamse DJ Beswerda is geboekt voor dit feest en hij draait samen met twee lokale talenten, Klankspektrum en Stoob. Deze editie zal worden georganiseerd bij Backyard Tilburg in de Magazijnstraat en vindt plaats van 22:00 tot 04:00 uur. Let op: je moet boven de 18 zijn om binnen te komen.

 

#4: Mosselbaai, Beachborrel en speciaalbierfestival bij Arbie’s Beachhouse 

In het weekend van 23 t/m 25 september zijn er allerlei leuke dingen te doen bij Arbie’s Beachhouse! Zo kun je het hele weekend eten uit de grootste mosselpan ter wereld. Voor maar €27,50 per persoon eet je onbeperkt mosselen, brood en salade. Ook kun je op vrijdag bij Arbie’s Beachhouse genieten van de grootste vrijdagmiddagborrel van Berkel-Enschot en omgeving. Op zondag organiseert Arbie’s Beachhouse speciaalbierfestival ‘BEER at the BEACH’. Deze dag staat in het teken van heerlijke speciaalbiertjes, borrelhapjes en beachy vibes.

 

#5: Hondenplons bij recreatiebad Stappegoor 

De hondenplons in Tilburg is terug en uitgebreider dan ooit! Heb jij zin om samen met je hond een frisse duik te nemen in het zwembad? Kom dan op zaterdag 24 of zondag 25 september naar recreatiebad Stappegoor. De toegangsprijs per hond is €9,50. Deze prijs is inclusief 1 begeleider. Het tarief voor een extra begeleider bedraagt €3,75. Heb je nog geen ticket? Niet getreurd, er zijn namelijk nog tickets te koop!

 

#6: Tilburg Ten Miles 2022

Op zondag 25 september staat de Tilburgse binnenstad en de omgeving van de stad weer in het teken van de Tilburg Ten Miles. Duizenden fanatiekelingen gaan hardlopen en nog meer supporters juichen de hardlopers toe. Er zijn zowel topsportwedstrijden als recreatieve afstanden. Je kunt je tot en met zaterdag inschrijven voor dit hardloopevenement. Wil je niet mee rennen, maar wel mee feesten? Dat kan natuurlijk ook! Onze tip: ga op het terras van Grand Café Esplanade zitten en doe mee met de Tilburg University BingoQuiz terwijl je de lopers aanmoedigt.

 

#7: Funky Vegan Festival bij Bosvreugd

Vegans opgelet! Tilburg heeft eindelijk een Vegan Festival. Dit festival vindt plaats op zondag 25 september tussen 12:00 en 21:00 uur bij Bosvreugd Cultuurbos. Wat je kunt verwachten? Uiteraard een hoop vegan food, chille beats, een festival markt, lekkere cocktails en veel meer. Tickets kosten €12,50 per persoon.

 

Meer uittips

Ben je op zoek naar meer leuke uittips in Tilburg? Check dan vooral onze uit-agenda voor theater, cursussen en veel meer. Fijn weekend!