Leukste vacatures in Tilburg: 5x werken bij toffe Tilburgse bedrijven

20x leuke vacatures

Ben jij op zoek naar een baan in Tilburg? Dan ben je bij Tilburg.com aan het goede adres. Momenteel hebben wij meer dan 140 vacatures in onze vacaturebank staan. Genoeg keuze voor iedereen dus! Deze week hebben wij een aantal toffe werkgevers voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en misschien heb jij binnenkort wel een super leuke nieuwe baan!

Werken bij: Van Geloven

Van Geloven zoekt monteur mechatronica

Vind jij het heerlijk om technische problemen op te lossen? Als monteur mechatronica houd jij je bezig met het oplossen van elektrostoringen en het plegen van onderhoud. Je werkt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Klik hier voor de volledige vacature.

Ook leuk:

Benieuwd wat Van Geloven precies doet en waar ze voor staan? Lees dan meer op deze pagina!

Werken bij: Bonheur Horeca Groep

Bonheur Horeca Groep zoekt medewerker bediening (38 uur)

Bij het veelzijdige horecabedrijf Auberge du Bonheur, een begrip in Tilburg, zijn ze op zoek naar een medewerker bediening, met gevoel voor service en ervaring in een soortgelijke functie. Bij het volledig gerestylede restaurant La Nouvelle Auberge word jij van begin tot eind het visitekaartje voor de gasten! Lees hier meer over de functie.

Ook leuk:

Wil je meer weten over Bonheur Horeca Groep en al de locaties waar ze actief zijn? Bekijk dan even deze pagina.

Werken bij: Beekse Bergen

Beekse Bergen zoekt medewerker technische dienst vakantieparken

Event Center Beekse Bergen kan indoor tot maximaal 1000 gasten huisvesten en outdoor is er plaats voor wel 100.000 bezoekers. Ter versterking van de afdeling Technische & Facilitaire Dienst zijn ze op zoek naar: een medewerker technische dienst vakantieparken (40 uur). Bekijk hier de volledige vacature.

Ook leuk:

Benieuwd wat je precies kunt verwachten bij de Beekse Bergen? En welke locaties er allemaal onder het park vallen? Bekijk dan even deze pagina!

Werken bij: HAVANA

HAVANA Tilburg zoekt een keukenhulp

Adem jij gastvrijheid, heb je humor en ben je een gedreven persoon? Aarzel dan niet en solliciteer naar de functie voor keukenhulp! De functie is voor 16 tot 24 uur per week. Lees hier meer over de vacature.

Ook leuk:

Fajita’s, nacho’s, cocktails en nog veel meer. Wil je meer weten over deze gezellig Cubaanse zaak aan de Heuvel? Bekijk dan even deze pagina.

Werken bij: Lokaal zeven

Lokaal zeven zoekt floormanager (38 uur)

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca? Lokaal Zeven is op zoek naar een floormanager! Ze zijn specifiek op zoek naar jou als je een ‘hands on’ floormanager bent. Je bent loyaal, bezit een dosis humor en je kunt professionaliteit goed met gezelligheid combineren zowel naar de gasten als naar je medewerkers toe. Interesse? Lees hier meer over de functie.

Ook leuk:

Wil je meer weten over Lokaal Zeven? Over de keuken, de ruimtes en de sfeer? Bekijk dan even deze pagina!

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.