Leukste vacatures in Tilburg: Administratief, Financieel en Horeca

leukste vacatures

Ben jij een topper met cijfers? Vind jij het leuk om het eerste gezicht te zijn van een bedrijf en een goede indruk achter te laten bij klanten? Of ben jij een echte horecatijger? Dan hebben wij weer een reeks aan leuke vacatures voor jou! Elke week zetten wij leuke vacatures online in onze vacaturebank waar iedereen wel een baan kan vinden. Nu hebben wij voor jou de leukste vacatures op een rijtje gezet in de categorieën administratief, financieel en horeca.

Administratief

Kristels Fashion zoekt Fulltime receptioniste/telefoniste

Zij zoeken een veelzijdige en representatieve collega, die de klanten op een vriendelijke en professionele manier begroet en informeert. Je bent de spil van de organisatie; het combineren van de telefoon, klanten verwelkomen, agendabeheer en ondersteuning in allround werkzaamheden van je collega’s is voor jou geen enkel probleem. Je werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Enthousiast? Klik hier verder.

Verder

Financieel

Stichting Mommerskwartier zoekt een medewerker financiële administratie.

Ben jij een ambitieuze financiële duizendpoot en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? En ben je bovendien een enthousiaste teamspeler die de frisse wind in het team kan zijn? Dan zijn zij op zoek naar jou! Klik hier voor meer informatie.

Verder

Horeca

Mise en Place zoekt horecamedewerkers (bijbaan)

Een bijbaan op de leukste events & horeca locaties van Tilburg. Bij Mise en Place kies je samen met je vrienden uit de leukste horecajobs van Tilburg en werk je op de manier die het beste bij jou past. De ene keer serveren ze het eten aan de gasten bij je favoriete sportclub, coördineren zij de bruiloft van een BN’er of staan ze een sterrendiner te koken. De andere keer pak je een ontbijtdienst voor je college, draaien zij de bar op een festival of staan ze op een congres waar je normaal niet zo snel binnenkomt. Geen enkele werkdag is hetzelfde, omdat je iedere keer weer voor andere opdrachtgevers én op andere locaties werkt. Klinkt dit als echt iets voor jou? Klik hier.

Verder

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.