Leukste vacatures in Tilburg: administratief, logistiek en zorg

Leukste vacatures

Ben jij pas afgestudeerd, klaar voor een volgende stap in je carrière of op zoek naar een zomerbaantje? Wij helpen je verder! Elke week geven wij je een overzicht met de leukste vacatures in Tilburg binnen verschillende vakgebieden. Met deze week de leukste vacatures in (salaris) administratie, logistiek en zorg.

Administratief

Repay HRM zoekt een Payroll Specialist

Repay HRM is op zoek naar een ‘Pietje precies’! Haal jij jouw voldoening uit het voeren van een correcte en complete salaris administratie? Bekijk dan even deze vacature als Payroll specialist. Jouw taken bestaan uit het verzorgen van een tijdige en correcte verloning, het doorvoeren van wijzigingen en correcties en het verwerken van loonmutaties en cao-mutaties conform wet- en regelgeving. Ben jij benieuwd hoe je kunt solliciteren op deze baan? Lees dan hier de complete vacature.

Andere administratieve functies

Logistiek

Justlogic B.V. zoekt een teamleider logistiek

Voor een groot logistiek dienstverlener is Justlogic B.V. op zoek naar een teamlead logistiek. In de functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de operationele activiteiten van het logistieke team. Daarnaast informeer je de supervisor over de benodigde inzet van mensen en middelen binnen het team. Heb jij al enig inzicht in logistieke dienstverleningsprocessen? Bekijk dan hier de complete vacature!

Andere logistieke functies

Zorg

Ons Plekske zoekt een topper in dagbesteding

Ons Plekske, een zorginstelling die jongeren tussen de 10 en 30 jaar dagbesteding op maat biedt, is op zoek naar een nieuwe medewerker voor 20 tot 36 uur per week. Je komt te werken met jongeren die een lichte beperking hebben, dus communicatief vaardig en creatief zijn is een vereiste. Ben jij benieuwd naar de functieomschrijving en de visie van Ons Plekske? Bekijk dan hier de vacature.

Andere functies in de zorg

Leukste vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.