Leukste vacatures in Tilburg: bouw & techniek, marketing en detailhandel

leukste vacatures in Tilburg

Nieuwe week, nieuwe kansen! Ook deze week staan er weer bijna 150 vacatures in onze vacaturebank: genoeg keuze voor iedereen. Om het allemaal wat overzichtelijker voor je te maken, lichten we deze week de leukste vacatures in Tilburg in drie vakgebieden voor je uit. Ben je op zoek naar een baan in bouw & techniek, marketing of detailhandel? Lees dan snel verder! 

Bouw & techniek

Brokx-Schalken zoekt een machine operator

Het Tilburgse Brokx-Schalken is op zoek naar een machine operator voor hun CNC machines. Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van buigwerk op de CNC buigmachines.  Je zorgt voor het in- en uitvoeren van materiaal in de machine, het programmeren, repareren en onderhouden van de buigmachines. Benieuwd naar de functie-eisen? Lees dan hier de complete vacature!

Brokx-Schalken zoekt een medewerker gereedschapsmaker

Naast een machine operator is Brokx-Schalken ook op zoek naar een medewerker mallen, modellen en gereedschapsmaker. Heb jij een LTS/MTS diploma richting werktuigbouwkunde? En heb je enkele jaren werkervaring? Dan ben jij misschien wel geschikt voor deze functie. Lees hier meer over Brokx-Schalken en over de functie.

Verder

Marketing

PauwR zoekt visual designer

Heb jij een grafische of multimedia achtergrond, nul tot twee jaar werkervaring en wil jij onderdeel worden van een team van digital marketeers? Dan heeft PauwR een hele leuke vacature open staan. Als visual desinger ben je onder andere bezig met het creëren van creatieve uitingen voor klanten, het innovatief en creatief meedenken voor klanten en het maken van mediaplannen. Lees hier meer over deze toffe vacature.

Verder

Detailhandel

Shoesme Brandstore Tilburg zoekt een zaterdaghulp

Dé winkel op het gebied van baby- en kinderschoenen, Shoesme Brandstore Tilburg, is op zoek naar een zaterdaghulp. Heb jij een passie voor (kinder)schoenen? Vind je het leuk om met baby’s en kinderen te werken en ben je beschikbaar op zaterdag en in schoolvakanties? Solliciteer dan direct via deze link of bekijk hier de hele vacature!

Verder

Leukste vacatures in Tilburg

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.