Nieuws

Leukste vacatures in Tilburg
Let op! Dit artikel is al 1003 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Leukste vacatures in Tilburg: horeca, ICT & techniek en commerciële functies

Op zoek naar een leuke (bij)baan in Tilburg? Dan ben je bij Tilburg.com aan het goede adres. Momenteel hebben wij meer dan 140 vacatures in onze vacaturebank staan. Genoeg keuze voor iedereen dus! Om het je allemaal nog een beetje makkelijker te maken hebben we ook deze week weer de leukste vacatures in Tilburg in drie vakgebieden op een rijtje gezet. Met deze week: horeca, ICT & techniek en commerciële functies. 

Horeca

’t Taphuys zoekt zelfstandig werkend kok

Lijkt het jou leuk om als zelfstandig werkend kok bij een van de gezelligste horecazaken van Tilburg aan de slag te gaan? Dat kan! ’t Taphuys is namelijk op zoek naar echte keuken-toppers. Als zelfstandig werkend kok assisteer je de chef bij het bereiden van gerechten en opmaken van de borden. Alles wordt hier gedaan in een open keuken; dat een gast af en toe nieuwsgierig mee wil kijken, moet voor jou dus geen probleem zijn. Ook leuk: mocht je nog in opleiding zijn, dan is dat geen probleem! Lees hier meer over de vacature.

’t Taphuys zoekt bedieningsmedewerkers

Mocht je geen ambities als zelfstandig werkend kok hebben, maar wel graag bij ’t Taphuys willen werken, dan kan dat ook! De horecazaak is namelijk ook op zoek naar toppers voor in de bediening. Als bedieningsmedewerker zorg je ervoor dat gasten met enthousiasme worden ontvangen en dat hun verwachtingen steeds weer overtroffen worden. Je gaat onder andere aan de slag als host, barkeeper, drankrunner en wijkloper. Lekker afwisselend dus! Lees hier meer over deze (parttime) baan.

Ook leuk:

ICT & techniek

Citrus Andriessen zoekt Linux Engineer

Citrus Andriessen, een innovatieve partner in digitaal toetsen, is op zoek naar een Linux systeembeheerder – developer BCLD (32 – 40 uur). Als engineer blink je uit in klantvriendelijkheid en denk je in oplossingen. Je weet als geen ander hoe je (grote) abstracte concepten op zo’n manier uit moet leggen dat ze simpel en begrijpelijk worden voor iedereen – technisch of niet. Klinkt dit herkenbaar? En heb je minimaal een HBO-diploma en 5 jaar ervaring met Linus systeembeheer? Solliciteer dan hier!

Ook leuk:

Commerciële functies

Marc Inbane zoekt medewerker commerciële binnendienst

Marc Inbane, een vooraanstaande speler op het gebied van tanningcosmetica, is op zoek naar een medewerker commerciële binnendienst. Binnen deze functie hou je je bezig met de verkoop van de producten. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en agenten en je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie op een commercieel niveau. Wil je meer weten over de functie? Lees hier de vacature.

Ook leuk:

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht