Leukste vacatures in Tilburg: verkoopmedewerker, productie & klantenservice

Leukste vacatures in Tilburg

Zou jij graag hét gezicht van een bedrijf willen zijn? Sta jij graag mensen te woord en hou je van verantwoordelijkheden? Dan hebben wij weer leuke vacatures voor jou! In onze vacaturebank met bijna 150 vacatures staat voor ieder wat wils. Deze week lichten we de leukste vacatures in Tilburg uit in drie vakgebieden. Ben jij opzoek naar een baan als verkoopmedewerker, in de productie of als medewerker klantenservice? Lees dan snel verder!

Verkoopmedewerker

Mediamarkt zoekt Apple specialist computer

MediaMarkt zoekt een medewerker verkoop computer met Apple kennis. Ben jij goed met computers? Heb je kennis van het merk Apple? Laat van jezelf horen en wie weet is deze parttime functie straks van jou! Benieuwd naar meer informatie? Klik dan hier voor meer informatie.

Verder

Productie

All Tape Supplies zoekt productiemedewerkers

All Tape Supplies (ATS) is op zoek naar collega’s die van aanpakken weten! Werk jij het liefst in twee ploegen en wil jij onderdeel zijn van een hecht team waar veel ruimte is voor zelfsturing? Waar het pakken van kansen en tonen van initiatief wordt beloond en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat? Wil jij werken bij de sponsor van het Levenslied en de Tilburgse kermis 2018, kortom in een écht Tilburgs bedrijf? Klik dan hier voor meer informatie.

Verder

Klantenservice

Teleperformance zoekt klantenservice medewerker (Ziggo, KPN of Telfort)

Teleperformance is op zoek naar een customer service medewerker in Tilburg voor 16 – 40 uur per week. Hier leer je de kneepjes van het callcenter-vak. Als je verantwoordelijk bent voor de klantenservice in een callcenter dan beantwoord je vragen per telefoon. Het antwoord op die vragen leer je tijdens de training die je (volledig betaald) van Teleperformance krijgt. Klik hier voor meer informatie.

Verder

Leukste vacatures in Tilburg

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.