Leukste vacatures in Tilburg: 5 x werken op een bijzondere locatie

rak tilburg

Zoals veel mensen weten, heeft Tilburg.com een online vacaturebank waar heel veel bedrijven vacatures op plaatsen. Iedere week lichten we in een artikel de leukste vacatures binnen een bepaald vakgebied uit. Nu kiezen we ervoor om een aantal vacatures op bijzondere locaties uit te lichten. Lees snel verder en misschien heb jij binnenkort een nieuwe job!

Foto: Freddie de Roeck

Werken in het stadion van Tilburg Trappers

Wil jij genieten van de ambiance in een ijshockeystadion en tegelijk centjes verdienen? Het seizoen van Tilburg Trappers is weer van start gegaan en dus zijn ze op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers. Ben jij 17 jaar of ouder en op zoek naar een leuk bijbaantje? Bekijk snel de volledige vacature en solliciteer direct.

Werken in heel Nederland en Vlaanderen

Zelf bepalen wanneer je werkt? Tot wel €125,- per dag verdienen en in aanmerking komen voor leuke bonussen? Dufec is op zoek naar veldwerkers voor het uitvoeren van verkeersonderzoek in heel Nederland en Vlaanderen. Het kan dus zijn dat je een ochtend kruispunten gaat tellen in Antwerpen of een middag fietsen telt in Tilburg. Bekijk snel de vacature en solliciteer.

Werken in het nieuwe Spoorpark

Het Spoorpark wordt dé nieuwe hotspot van Tilburg. Met een urban area, horeca en natuurlijk een fantastisch park: dit wordt een populaire plek voor veel Tilburgers. Stichting Spoorpark is op zoek naar enthousiaste groenmedewerkers voor lichte onderhoudswerkzaamheden in het park. Het Spoorpark is een bijzonder burgerinitiatief en deze functie is vrijwillig.

Werken als assistent programmering & events voor Theaters Tilburg

Het theater is een fantastisch gebouw in Tilburg. Voor de periode oktober 2018 – juli 2019 zijn ze op zoek naar een assistent programmering & events voor zo’n 16 uur per week. Lijkt het jou gaaf om onderdeel uit te maken van het team van Theaters Tilburg? Check snel de vacature en solliciteer direct.

Werken op de Piushaven

RAK is een prachtige zaak op de middenpier van de Tilburgse Piushaven. Momenteel is RAK op zoek naar een fulltime bedrijfsleider. Ben jij minimaal 21 jaar, heb je ervaring met leidinggeven en ben je gastgericht & flexibel? Dan is deze baan misschien wel iets voor jou.

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.