Leukste vacatures in Tilburg: zorg, administratief en logistiek

Leukste vacatures in Tilburg

Ben jij op zoek naar een baan in Tilburg? Dan ben je bij Tilburg.com aan het goede adres. Momenteel hebben wij meer dan 140 vacatures in onze vacaturebank staan. Genoeg keuze voor iedereen dus! Om het je allemaal nog een beetje makkelijker te maken hebben we ook deze week weer de leukste vacatures in Tilburg in drie vakgebieden op een rijtje gezet. Met deze week: zorg, administratief en logistiek. 

Zorg

Huisartsenpraktijk Lövenich zoekt gediplomeerde doktersassistent(e)

Op zoek naar een leuke baan? Huisartsenpraktijk Lövenicht zoekt een gediplomeerd doktersassistent(e). De functie gaat om 20 uur per week. De huisartsenpraktijk biedt een zeer gevarieerde baan in een kleine organisatie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Interesse? Klik hier voor de gehele functie.

Verder

Administratief

Safaripark Beekse Bergen zoekt nachtreceptionist

Ben jij een nachtdier? Leef jij ’s nachts op? Dan is nachtreceptionist de baan voor jou. Tijdens de nacht ben jij het aanspreekpunt voor de gasten voor zowel het Safari Resort als het Vakantiepark. Lees hier meer over de functie.

Verder

Logistiek

Van Geloven zoekt magazijn/ logistiek medewerker

Als allround logistiek medewerker ben je met zorg bezig met de producten en werk je nauw samen met de collega’s van productie. Geen dag is hetzelfde. Samen met je logistieke partners zorg jij dat de producten op de juiste manier worden ontvangen, opgeslagen, voorbereid voor productie en klaargezet voor transport. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan hier meer.

Verder

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.