Leukste vacatures van Tilburg: horeca, commercieel medewerker & logistiek

leukste vacatures

Met de lente (bijna) in zicht kan het zo maar eens tijd zijn voor een nieuw begin. Ben jij op zoek naar die topbaan in Tilburg en omgeving, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je verder. Ook dit keer hebben wij weer de toppers uit onze vacaturebank geselecteerd. Met deze week de leukste vacatures in de horeca, commerciële sector én de logistiek. 

Zelfstandig werkend kok

Vanaf 1 april 2018 is mooR Wining & Dining op zoek naar een zelfstandig werkend kok ter uitbreiding van de keukenbrigade. Ga jij graag voor vier dagen per week aan de slag? Vind je het fijn om elk weekend één dag vrij te zijn? Werk je graag met verse producten? En wil je een lekker salaris verdienen? Bekijk dan snel de vacature en reageer!

Meer vacatures in de horeca:

Commercieel medewerker

MamaLoes Babysjop is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Ben jij commercieel sterk, pro-actief en meedenkend? Heb jij daarnaast behoefte aan uitdagingen en vind jij het leuk om grenzen op te zoeken? Denk jij dat jij een brug kan vormen tussen verschillende afdelingen zoals inkoop, administratie, logistiek en klantenservice? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou.

Meer vacatures in de commerciële sector:

Logistiek medewerker

Naast een commercieel medewerker is MamaLoes Babysjop ook op zoek naar een logistiek medewerker. Met 5000 m² magazijn en meer dan 10.000 babyartikelen is het noodzaak dat alle artikelen zo snel mogelijk bij de klant terechtkomen en dat de schappen in de winkels op tijd worden aangevuld. Als logistiek medewerker heb je verschillende taken zoals: het inruimen van het magazijn, het picken van orders voor uitgaande bestellingen en het inpakken van de bestellingen. Ben jij gestructureerd, flexibel en hou jij van aanpakken? Check dan nu deze vacature.

Meer vacatures in de logistiek:

  • ASA Talent zoekt logistiek medewerker
  • P&M Express zoekt laders en lossers vrachtwagens
  • DMG zoekt logistiek medewerker (Waalwijk)

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.