Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 1078 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Leukste vacatures in Tilburg: marketing, communicatie en commerciële functies

Een nieuwe week betekent een nieuwe kans om op zoek te gaan naar de perfecte baan! Ben jij een starter en op zoek naar een leuke marketing, communicatie of commerciële functie in Tilburg? Zorg dan zeker dat je even verder leest. Wij lichten namelijk elke week de leukste vacatures voor je uit!

Ben je op zoek naar een functie in een ander vakgebied? Bekijk dan onze vacaturebank. Momenteel staan er namelijk meer dan 135 vacatures in (regio) Tilburg online.

Marketing/communicatie

Bibliotheek Midden Brabant zoekt specialist marketing en communicatie

Weet jij een nieuw publiek te interesseren? Haal jij de beste verhalen naar boven? En weet jij deze als geen ander te vangen in tekst, audio of video? Dan is Bibliotheek Midden Brabant op zoek naar jou! Als specialist marketing en communicatie bouw je samen met jouw team aan het merk Bibliotheek. Benieuwd hoe jouw dagen eruit zien? Bekijk dan hier de complete vacaturetekst.

Verder

Commerciële functies

Tida zoekt commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst bij Tida ben jij het eerste aanspreekpunt in de showroom. Je adviseert klanten bij het uitzoeken van een nieuwe vloer, je werkt offertes uit, volgt deze op én je beantwoord vragen van klanten per telefoon en e-mail. De functie is in principe fulltime (32-40 uur), maar parttime is ook mogelijk.

Verder

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht