Leukste vacatures in Tilburg: studentenbaantjes, schoonmaak en management

Ben jij op zoek naar een baan in Tilburg? Dan ben je bij Tilburg.com aan het goede adres. Momenteel hebben wij meer dan 140 vacatures in onze vacaturebank staan. Genoeg keuze voor iedereen dus! Om het je allemaal nog een beetje makkelijker te maken hebben we ook deze week weer de leukste vacatures in Tilburg in drie vakgebieden op een rijtje gezet. Met deze week: studentenbaantjes, schoonmaak en management.

leukste vacatures

Studentenbaantjes

Jumbo Foodmarkt zoekt werknemers op diverse afdelingen

Jumbo Foodmarkt opent binnenkort de deuren in Tilburg en is nu dus op zoek naar harde werkers, zoals jij. Jumbo Foodmarkt is uniek in Nederland: vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs. Om mee te nemen of ter plekke van te genieten! Ben jij leergierig, gemotiveerd en wil je graag in een leuk team werken? Dan zit je bij Jumbo goed. Klik hier voor meer informatie.

Verder:

Schoonmaak

Hotel de Leijhof Oisterwijk zoekt medewerker housekeeping

In de functie als medewerker housekeeping / huishouding / schoonmaak ben je verantwoordelijk voor de algehele netheid van het hotel. Het housekeeping team bestaat momenteel uit zeven medewerkers die diensten draaien tussen 09.00 en 18.00 uur (tijden variëren). Beschikbaarheid voor minimaal één shift in het weekend is vereist. Ben jij een ware ster in de schoonmaak? Dan zijn ze op zoek naar jou! Lees hier meer.

Verder:

Management

Mediamarkt zoekt een managementassistente P&O

MediaMarkt zoekt een fulltime managementassistente P&O. Ben jij een spin in het web, harde werker en pak je snel nieuwe dingen op? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor de MediaMarkt. Klik hier voor meer informatie over de managementassistent vacature.

Verder:

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.