Lever je oud beeldmateriaal in bij Mediamarkt Tilburg

Oud beeldmateriaal

Weet jij het nog? De oude projector met het geratel, gordijnen dicht en met zijn allen voor het grote filmdoek genieten van de oude 8 mm filmpjes? In deze moderne tijd gaat dat allemaal anders. Op TV, tablet en mobiel zien we de hele dag filmpjes voorbij komen. Zou het niet prachtig zijn om al het oud beeldmateriaal weer te kunnen bekijken? 

Oud beeldmateriaal

Media Markt Tilburg Power Service kan deze beelden voor jou digitaliseren. Alle oude dierbare beelden zet Media Markt Tilburg over naar USB, Bluray of naar de externe harde schijf. Op die manier zijn de beelden veiliggesteld voor de toekomst en kunnen ze weer worden bekeken of worden bewerkt in een videomontageprogramma.

Niet alleen 8 mm films, maar ook videobanden, cameratapes, foto’s, dia’s en negatieven kunnen worden omgezet. Een mooie dienst waar inmiddels al door vele klanten dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Wie wil zijn mooie herinneringen nou niet veilig stellen voor de toekomst?

Inlever & demodag

Media Markt Tilburg organiseert demodagen smalfilm scannen, speciaal gericht op het overzetten en veiligstellen van 8 mm films; dubbel 8 en super 8. De professionals van Power Service digitaliseren laten je op deze dag zien hoe de 8 mm films gescand worden en wat de kwaliteit is van het gescande filmmateriaal.

Op deze dag kun je de professionals alles vragen over deze dienst. Neem vooral jouw films mee, want indien je op de demodag jouw opdracht direct inlevert krijg je niet alleen het beste advies, maar ook een zeer aantrekkelijk voordeel! Leuk om zelf de oude beelden weer te kunnen bekijken, maar ook een dierbaar, origineel en waardevol cadeau idee!

Dit voordeel geldt niet alleen voor 8 mm films, maar ook voor alle andere digitalisatie opdrachten. Dus heb je nog oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s of negatieven liggen? Ga naar zolder, zoek jouw beeldmateriaal bij elkaar en kom langs op de demodag.

Op zaterdag 21 januari van 10:00 uur tot 16:00 uur is de inlever & demodag bij Media Markt Tilburg.