Lezen wordt nu extra smakelijk!

De gasten, de leden en (theater)bezoekers van de Bibliotheek Goirle en CC Jan van Besouw kunnen binnenkort nog meer profiteren van de intensieve samenwerking tussen beide instellingen. De twee culturele instellingen zijn al geruime tijd letterlijk en figuurlijk met elkaar verbonden. Vanaf dinsdag 1 april delen ze nog meer ruimten en faciliteiten.

De leestafel en meer…
In de foyer van het Cultureel Centrum staat een goed gevulde leestafel, te midden van sfeervolle kasten met tijdschriften. In de Bibliotheek staan gezellige zitjes waar u kunt genieten van koffie, thee, gebak en broodjes. Ook nieuw in de Bibliotheek: rustige werkplekken voor ondernemende types. Ook daar bent u van harte welkom om uw kopje koffie of broodje mee naartoe te nemen.

Wat betekent de samenwerking voor u als bezoeker?
De Bibliotheek Goirle verruimt haar openingstijden en is vanaf 1 april tijdens dezelfde uren open  als CC Jan van Besouw: ma t/m vr 08:00 – 24:00 en  za 10:00 – 17:00. Hierdoor wordt het Cultureel Centrum de plek waar u in de ochtend in alle rust uw krantje leest, een paar uur geconcentreerd kunt werken of afspreekt om de dag (of de bezochte voorstelling!) door te nemen onder het genot van wat lekkers. En door de ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag tot middernacht uw boeken komen lenen of terugbrengen.

Op dinsdag 1 april wordt de culinaire en literaire samenwerking officieel bezegeld met een opening door een speciale gast. Houd u de aankondiging op onze website hierover in de gaten. U bent van harte welkom!