Licentieadvies van ACES Direct is goud waard!

ACES Direct continueert ook dit jaar de status van Microsoft Gold Certified Partner. De Gold status bewijst dat ACES Direct, in de competentie Licensing Solutions, meerdere gecertificeerde specialisten in huis heeft die op de hoogte zijn van en ervaring hebben met de recentste ontwikkelingen op licentiegebied. Door deze certificering erkent ook Microsoft de kwaliteit van oplossingen en licentieadvies dat ACES Direct haar klanten biedt.

Tom Coehorst : “Een Microsoft Gold Certified Partner moet voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen, zoals het in huis hebben van gecertificeerde specialisten die ruime ervaring hebben met de meest recente technologische ontwikkelingen. Alleen bedrijven die erin slagen om een hoog niveau van klanttevredenheid te bereiken en over ruime expertise beschikken, komen hiervoor in aanmerking. Ik vind deze benoeming dan ook vooral een groot compliment aan onze medewerkers.”

Over ACES Direct BV
ACES Direct is sinds 2000 actief in online verkoop van ICT producten aan het MKB en overheidinstellingen en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. ACES Direct heeft een inkoopoplossing ontwikkeld waarin webwinkel en professioneel account management een eenheid vormen. Klanten kunnen rekenen op een goed advies en bestelgemak. Meer informatie is te vinden op www.acesdirect.nl.