Lichtjesfeest Piushaven 2014

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor het Lichtjesfeest in de Piushaven. Het Lichtjesfeest is een winters buitenfeest in Dickensstijl, gecombineerd met hedendaagse elementen. Kom genieten van veel lichtjes, muziek, straattheater, spektakel, verhalenvertellers, warme glühwein en chocolademelk.
Kom naar de Piushaven op de middenpier/Hopliedenkade/Tamboerskade. Breng ook een lichtje mee! De wandeling loopt van Tapperij Burgemeester Jansen tot Villa Pastorie.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de Piushaven. De organisatie heeft een mooi programma voor je samengesteld. Buiten het reguliere programma kun je genieten van Straattheater door studenten van ROC, verschillende verhalenvertellers in een huifkar, Schaapherders met schapen, ambachtelijke wafel- en stroopwafelkramen en warme chocolademelk met slagroom.

LichtjesfeestPrograma

Het Lichtjesfeest is mogelijk dankzij bijdragen van Piushaven Levend Podium, Verrijk je Wijk, Koningshaven, Versteijnen Group of Logistics, ROC afdeling kunst en cultuur, X-Hoogte, riveradesigns, en de verschillende horeca & overige bedrijvigheid in de Piushaven en omgeving.