Liedjeswedstrijd voor Waanzinnig gedroomd van Kinderen voor Kinderen

Volgend seizoen komt de nieuwe musical Waanzinnig gedroomd naar Theaters Tilburg. De musical is ontwikkeld om het 35-jarig bestaan van het kinderkoor Kinderen voor Kinderen te vieren. Er mist alleen nog één liedje voor in de voorstelling en daarvoor is de liedjeswedstrijd georganiseerd.

De wedstrijd
Kinderen onder de twaalf jaar kunnen, samen of alleen, een tekst schrijven op de bestaande muziek, die beluisterd kan worden op de website www.waanzinniggedroomd.nl. Het onderwerp voor het liedje is ‘muziek’. De jury die het lied beoordeelt, bestaat uit Tjeerd Oosterhuis, Maaike Ouboter, Roeland Fernhout en Mylene en Rosanne Waalewijn.

De jury kiest één winnaar uit per provincie. Er zijn in totaal 12 winnaars die als eregast de première van de Waanzinnig gedroomd mogen bijwonen in oktober in Amsterdam. De jury beslist begin april uiteindelijk welk liedje er
wint. Dit liedje komt op de 35e cd van Kinderen voor Kinderen, krijgt een plek in de musical en zal gezongen worden tijdens een jubileumconcert in Carré.

Het liedje moet ingestuurd worden vóór 28 februari 2014 naar liedjeswedstrijd@waanzinniggedroomd.nl, of per post naar Waanzinnig Gedroomd, Johannes Vermeerplein 5, 1071 DV Amsterdam.