Liefdesmuren terug op de Besterdring en Korvelseweg

Vanaf Valentijnsdag kan er weer volop liefde gedeeld worden in Tilburg. De liefdesmuren keren namelijk terug op de Besterdring en de Korvelseweg. De liefdesmuren worden op 14 februari om 8:30 uur liefdevol geopend door wethouder Yusuf Çelik (Korvelseweg) en door Marcella Hendrickx (Besterdring). Iedere Tilburger kan een mooie en liefdevolle boodschap op de liefdesmuren schrijven. Lees verder. 

Liefde de wereld in slingeren

De liefde verbindt ons en daarom biedt de Liefdesmuur iedereen de mogelijkheid om deze liefde de wereld in te slingeren en jezelf te kunnen uiten op een enorm krijtbord, waarin de liefde in de wijk tot leven komt. Voorgaande jaren waren de liefdesmuren een groot succes, werden er aanzoeken gedaan, oproepen tot vrede geplaatst of een liefdevolle tekst gedeeld die iedereen raakt.

Meer informatie

De Liefdesmuren zijn te vinden op winkellint Korvel (tegenover Dwars Hotdogbar/ Piet Kennis) en op winkellint Besterd (bij het Rode Kruis Gebouw) en blijft er een aantal weken staan. Dus grijp je kans, pak het krijtje en laat je creativiteit en emotie de vrije loop, liefde wordt meer als je het samen deelt.

Valentijnstips

Ben jij nog op zoek naar leuke Valentijnstips om jouw geliefde de verrassen? Check dan dit artikel met leuke uitjes, cadeautips en lekkere menu’s bij diverse horecazaken.