TOP Week: 3.000 studenten & optredens van Bizzey, Josylvio, The Partysquad en meer

Deze week staat de TOP Week op het programma in Tilburg. Tijdens deze week leren duizenden nieuwe studenten de stad beter kennen. Daarbij hoort natuurlijk ook het bruisende uitgaansleven. Verschillende Nederlandse top-artiesten treden tijdens de introductieweek op. En het mooie is: een hoop van deze evenementen zijn voor iedereen toegankelijk!

Benieuwd wie allemaal optreden? We zetten het voor je op een rijtje.

Artiesten die je zeker moet checken

TOP artiesten bij Café Philip

Tijdens de TOP Week is Café Philip natuurlijk open. De evenementen bij Café Philip zijn gratis toegankelijk en ook als je niet deelneemt aan de TOP Week en gewoon graag op stap gaat, ben je welkom.

Olof boekt bekende rapper

Knap hoe je het als studentenvereniging voor elkaar krijgt, maar Josylvio treedt dinsdagavond op bij Olof.

The Partysquad in de Stadhuisstraat

Woensdag treef The Partysquad op in de Stadhuisstraat. Speciaal voor de TOP Week is er in dit kleine feeststraatje een groot buitenpodium. In de kroegen in dit gezellige straatje gaan de feestjes tot diep in de nacht door.

Freddy Moreira bij Plato

Momenteel misschien wel de meest populaire Nederlandse dj staat donderdagavond bij Plato. Hij speelde deze zomer al meerdere festivals in Nederland plat en doet nu ook ons eigen Tilburg aan.

top week

Officiële programma & andere feestjes

Benieuwd naar het officiële programma tijdens de TOP week? Check dan snel de website van de TOP Week. Buiten bovenstaande optredens van artiesten, zijn er een hoop kroegen die veel organiseren. We zetten het voor je op een rijtje.

Op de foto

Tijdens de TOP week gaan meerdere fotografen van Tilburg.com op pad om foto’s te maken. Deze kun je een dag later op onze website terugvinden. Ga jij tijdens de TOP Week feesten? Vergeet dan niet om eventjes de foto’s te bekijken.