Lily’s Cupcakes goes South!

Lily’s Cupcakes goes South!  Zaterdag start de verkoop in verschillende Brabantse steden met speciale acties.  De supervrolijke cupcakes van het merk Lily’s Cupcakes zijn aangekomen in Brabant. Vanaf aanstaande zaterdag zijn Lily’s favoriete smaken verkrijgbaar bij Koffie en Zo en Espressobar Imagio in Breda. In Tilburg liggen ze vanaf die datum bij Mugs & Muffins en in Oirschot bij Koffie & Co. De verwachting is dat het aantal verkoopplekken in de regio binnenkort gaat uitbreiden, o.a. in de steden Eindhoven en Den Bosch.

In Amerika en Engeland zijn cupcakes een enorme hit. Deze hippe, kleurige cakejes met een heerlijk romige topping in diverse smaken zijn zo onweerstaanbaar lekker dat men er in New York, Hollywood en Londen letterlijk voor in de rij staat, inclusief sterren als Kate Moss, Heidi Klum en Katie Holmes.  Ook in Nederland begint de gekte toe te slaan: sinds eind april zijn Lily’s Cupcakes verkrijgbaar in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Brielle, Bussum, Den Haag, Dordrecht, Haarlem, Leiden, Poortugaal, Rotterdam, Spijkenisse, Zoetermeer en Voorburg. En nu dan eindelijk in Brabant.

Lily’s Cupcakes is gestart door de vriendinnen Cécile Wijdenes en Angelie Kaag . Zij maakten twee jaar geleden kennis met deze zoete lekkernij tijdens een bezoek aan de Magnolia Bakery in New York, wereldberoemd geworden dankzij de serie Sex and the City. Teruggekomen in Nederland bleek de echte Amerikaanse cupcake in Nederland nergens te verkrijgen en zo vormde het idee om de cupcakes zelf te introduceren.

Lily’s Cupcakes zijn er in 7 verschillende smaken met klinkende namen als Death by Chocolate (chocolade cakeje met een chocoladetopping), Sparkling Vanilla (vanille cakeje met een vanilletopping)  Very Berry Dark (chocoladecakeje met een aardbeientopping),  of de Lemon Twist (vanillecakeje met een frisse citroentopping). Altijd aangevuld met seizoensspecials. Deze winter zijn dat de Chocolate Cherry (chocoladecakeje met kersentopping) en Lily’s Winter Wonder (een wortel-noten cakeje  met speculaastopping)

De Brabantse introductie wordt feestelijk gevierd; in alle vier de zaken die zaterdag starten wordt de roze loper uitgerold en zullen cupcakes worden uitgedeeld aan klanten om te proeven.

• Koffie en Zo, 't Sas 10 in Breda,

• Imagio Espressobar, Lange Brugstraat 25 in Breda,

• Mugs & Muffins, Willem II Straat 57 in Tilburg, 013-5904585, www.mugsandmuffins.nl

• Koffie & Co, Koestraat 4a in Oirschot,

De cupcakes kunnen ook besteld worden via www.lilyscupcakes.nl/bestellen. Consumenten kunnen daar aangeven hoeveel cupcakes ze willen bestellen (minimaal 9), welke smaken en waar en wanneer ze ze komen ophalen. Just pick a Lily’s!