Limoncello-oliebollen & alles voor oud & nieuw: Satiata pakt uit richting de jaarwisseling!

Het is een Nederlandse traditie: oliebollen eten rondom de jaarwisseling. Ben je op zoek naar iets bijzonders? Dan hebben wij een goede tip voor je: de limoncello-oliebollen van delicatessenwinkel Satiata. Dit zijn heerlijke versgebakken oliebollen met daarin een bakkersroom verwerkt waar de heerlijke likeur van het Tilburgse limoncello-merk Pulcinos in zit. Richting de jaarwisseling pakken ze bij Satiata namelijk flink uit.

Een limoncello-oliebol kost €1,90 per stuk. Ook hebben ze naturel oliebollen voor €1,40 per stuk. Je kunt een bestelling plaatsen door te mailen naar contact@pulcinos.nl. Dan kun je ze op Oudjaarsdag tussen 12:00 – 15:00 uur ophalen bij Satiata in de Nieuwlandstraat.

Op Oudjaarsdag kun je bij Satiata ook terecht voor een lekkere kop warme chocomel met optioneel arancello en slagroom. Of voor je laatste inkopen richting de jaarwisseling. Satiata is namelijk een winkel vol met de lekkerste champagnes, prosecco’s, cava’s, wijnen en likeuren. Uiteraard zijn de huisgemaakte likeuren van Pulcinos hier ook te koop. Extra leuk: je kunt bij Satiata ook lekkere dranken en delicatessen proeven.

Ook hebben ze een uitgebreid aanbod aan Italiaanse delicatessen zoals cannolis, olijfolie, olijven, balsamico en nog veel meer.

Meer informatie

Wil je meer weten over Satiata? Bekijk dan snel deze website. Volg Satiata ook vooral op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Satiata is van donderdag tot en met maandag open! Op Nieuwjaarsdag zijn ze overigens gesloten.