Limoncello-oliebollen, Schrobbelèr-bollen en veel meer: check hier de beste plekken om oliebollen te scoren in Tilburg

oliebollen tilburg

Voor je het weet is het alweer 2022. En hoe sluiten we 2021 af en luiden we 2022 in? Juist, met oliebollen! Benieuwd waar je allemaal lekkere oliebollen kunt scoren? We zetten het voor je op een rijtje. Van traditionele oliebollen tot oliebollen met de lekkerste smaken. Lees snel verder. 

Uitgelichte tips

Limoncello- en Arancello-oliebollen van Pulcinos

Na het succes van vorig jaar, kun je ook dit jaar bij Pulcinos in het Dwaalgebied terecht voor heerlijke limoncello-oliebollen. In de oliebollen is namelijk bakkersroom verwerkt met de limoncello van Pulcinos erin. Nieuw dit jaar: arancello-oliebollen. In die bollen zit bakkersroom waar de sinaasappellikeur van Pulcinos in is verwerkt. De limoncello- en arancello-oliebollen kosten €1,50 per stuk. Ze hebben ook normale oliebollen voor €1,-. Wil jij je bestelling plaatsen voor oud & nieuw? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@pulcinos.nl.

Ook heeft Pulcinos in de maand december een kraampje voor de deur waar je de oliebollen to-go kunt scoren. Hier koop je ook warme chocomelk of warme chocomelk met arancello. Wel zo lekker tijdens je stadswandeling.

IJssalon Intermezzo opent de deuren voor de oliebollenverkoop

Drie dagen voor kerst en drie dagen voor oud & nieuw is ijssalon Intermezzo geopend. Je kunt er terecht voor oliebollen, Luikse wafels en uiteraard heerlijk ijs. Je kunt nu al je bestelling plaatsen zodat je tegen die tijd niet lang hoeft te wachten op je oliebollen en andere winterse lekkernijen.

Meer plekken om lekkere oliebollen te scoren

  • Dré’s Bakery op het Kloosterplein in Goirle: naast de traditionele oliebollen hebben ze hier ook een Schrobbelèr-bol.
  • De gebakskramen van Richard Voets (onder andere op Winkelcentrum Heyhoef). Scoort traditioneel heel erg hoog in de nationale oliebollentesten.
  • Bij Albert Heijn XL staat ook een oliebollenkraam. Handig om je boodschappen te combineren met het halen van oliebollen.
  • Bierens Gebakkraam op het Pieter Vreedeplein: hier hebben ze ook tompoucebollen.
  • Op het Lieve Vrouweplein staat ook een gebakskraam.
  • Bij de sporthal Dongewijk in de Reeshof is een oliebollen drive-thru in de dagen voor de jaarwisseling.
  • Op d’n Besterd staat de gebakskraam van Bierens weer voor je klaar met lekkere oliebollen.
  • Bij Intertuin Tilburg staat ook een oliebollenkraam op de parkeerplaats.
  • Doe jij je boodschappen in Tilburg west? Op de Westermarkt staat ook een gebakskraam.
  • Of in Noord? Bij het Wagnerplein staat een gebakskraam.