Nieuws

Verrassingsbox
Let op! Dit artikel is al 141 dagen oud en wellicht niet meer relevant

‘Lions verrassingsbox’ brengt ruim €79.000,- op voor goede doelen

Lions Club Tilburg ‘Regte Heide’ heeft met de verkoop van verrassingsboxen ruim €79.000,- voor goede doelen opgehaald. De verrassingsbox is een feestelijke doos met originele Tilburgse hapjes, vouchers van 12 heerlijke restaurants, 8 musea, filmhuizen, poppodia en theaters.

Lions verrassingsbox

Welke vouchers in een box zitten, dat is de verrassing. De verkoop van deze verrassingsbox is als fundraising activiteit opgezet. Dit ter vervanging van het 30ste Nieuwjaarsconcert dat in januari 2021 niet kan doorgaan.

Via persoonlijke verkoop en een social media campagne werden in 5 weken 460 boxen verkocht ter waarde van meer dan €79.000,-. De boxen zijn afgelopen vrijdag en zaterdag door de Lions leden zelf samengesteld en gevuld bij hoofdsponsor Bowls&Dishes in Berkel-Enschot. De 35 leden zijn de boxen afgelopen weekend gaan afleveren bij de kopers die zonder uitzondering positief verrast werden. “Wij zijn ontzettend veel dank verschuldigd aan de kopers van de boxen en aan onze sponsoren. Wij hopen hiermee degenen die hard getroffen zijn door Corona (restaurants, culturele instellingen, eenzame ouderen en kansarme jongeren) een hard onder de riem te kunnen steken.”, aldus Joris van Spaendonck, President van Lions Club Tilburg ‘Regte Heide’.

Opbrengst gaat naar het goede doel

Van de opbrengst gaat ruim €35.000,- naar de restaurants, ruim €15.000,- naar de culturele instellingen. Daarnaast gaat er in totaal ongeveer €20.000,- naar ‘Met je Hart’ afdelingen Tilburg en Goirle (die eenzaamheid onder ouderen bestrijden). Ook zal er een deel naar Kamerata Zuid in Tilburg (dat kansarme jongeren liefde voor muziek bijbrengt) gaan.