Loaded fries, burgers & meer: vegan snackbar Mon-o Fastfood opent in de binnenstad

vegan snackbar mon-o fastfood

Goed nieuws voor degene die vegan eten en zin hebben in een snelle hap: er opent een vegan snackbar in de Tilburgse binnenstad. En wel op woensdag 12 april aan de Kapelhof 5. Dit is een pandje achter Focus Foodbar (tevens een vegan foodconcept) dat aan het Radiopleintje is gevestigd. 

Misschien komt de naam Mon-o Fastfood je bekend voor. Dat kan goed kloppen, want tijdens de coronaperiode waren ze al eventjes open als pop-up snackbar die de lekkerste vegan gerechten bij Tilburgers thuis bezorgden. Dat gaat vanaf 12 april weer gebeuren, maar je hebt nu ook een adresje om je maaltijden af te halen. Wat voor maaltijden dit allemaal zijn? Kapsalons, burgers, loaded fries en snacks zoals union rings, chicken tenders en veel meer. Het verschil met een ‘gewone’ snackbar? In de gerechten van Mon-o Fastfood worden geen dierlijke producten gebruikt.

Meer informatie

Wil jij op de hoogte blijven van de opening van Mon-o Fastfood of weten wat er allemaal op de kaart komt te staan? Volg ze dan vooral op Instagram en Facebook. Ze zoeken overigens ook nog personeel. Daarover is ook meer te vinden op hun social media kanalen.

Check ook regelmatig de website voor updates over de menukaart, vacatures en de mogelijkheden om af te halen of thuis te laten bezorgen.