LOC Brewery tweemaal bekroond bij de eerste Untappd Community Awards

LOC Brewery in de Spoorzone heeft twee prijzen mogen ontvangen vanuit de eerste Untappd Community Awards. De ‘Vera’ (collab met Brewski) heeft de gouden medaille gewonnen in de categorie Farmhouse Ale – Grisette en ‘Festbier ’22’ (collab met Maximus brouwerij) heeft de zilveren medaille gekregen in de categorie Festbier. 

Fotograaf: Alex Sinke

Deze onderscheidingen benadrukken niet alleen de ambachtelijke kwaliteit en creativiteit van LOC Brewery, maar ook de sterke samenwerkingsgeest binnen de biergemeenschap. ‘De Vera’ en ‘Festbier’22’ hebben zich onderscheiden in een competitie met meer dan 1,5 miljoen beoordeelde bieren in 2023. Waarbij minder dan 1,65% van de inzendingen werd bekroond.

‘De Vera’ in samenwerking met Brewski is de gouden medaillewinnaar. Het is een meesterwerk dat de subtiliteit en complexiteit van de Grisette-stijl belichaamt. Een bitterdere en lager alcoholische variant van de Saison. Deze is gebrouwen met pilsmout, tarwemout en rogge. Hij is gehopt met 100% lokale Tettnang van BrabantHop.

‘Festbier ‘22’ is een speciaal bier geïnspireerd door de rijke Oktoberfest tradities. Met een soepele, subtiele smaak belichaamde dit Märzen & Oktoberfest stijl bier de gezelligheid en gemeenschapszin van het befaamde volksfeest.

Meer informatie

Wil jij deze biertjes proeven? Ga dan snel langs bij LOC Brewery! Kijk ook zeker even op de site voor alle activiteiten die ze organiseren.