Logeerpartijtje Sleep-inn in Theaters Tilburg

cabaretcollege

Theaters Tilburg geeft een slaapfeest! Tijdens het BankGiro Loterij Theaterweekend kunnen maximaal vijftig gasten van vrijdag 20 op zaterdag 21 januari op het grote podium van de schouwburg slapen.

Sleep-inn in Theaters Tilburg

Na afloop van De grote Fresku show wordt het toneel razendsnel omgebouwd tot theatercamping. De camping opent met een sleep-inn-film die door de uitverkorenen vooraf wordt gekozen. Daarna worden de slaapgasten in slaap gezongen. Ook de muzikale wekservice, een ontbijt en warme douche ontbreken natuurlijk niet. Logés hoeven alleen maar een eigen matrasje, slaapzak en handdoek mee te nemen.

BankGiro Loterij Theaterweekend

De Schouwburg Sleep-inn is onderdeel van het BankGiro Loterij Theaterweekend, dat plaatsvindt van 20 t/m 22 januari. Het hele weekend kun je terecht voor mooie, grappige én indrukwekkende voorstellingen. Op vrijdagavond opent rapper/acteur Fresku (met afterparty van Pink Oculus) het weekend, zaterdag zie je Zomaargasten, Slagerij van Kampen en Lieve Bertha. Het weekend wordt afgesloten op zondag met Def Americans en Het Zandkasteel. Tickets kosten slechts € 10.

Verkoopinformatie

Een slaapplaats kost €10,- inclusief ontbijt en is te bestellen via de website, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg. Er zijn slechts 50 slaapplaatsen beschikbaar, logés moeten minimaal 12 jaar  zijn.