Lokale Zaken Tilburg helpt lokale ondernemers met cadeauboxen

Lokale Zaken Tilburg

De mensen van Lokale Zaken Tilburg hebben de koppen weer bijeen gestoken en willen zich hard gaan maken tegen de onzekerheid en ongelijkheid in deze tijden van crisis.

Zo willen ze hun krachten bundelen en de Kerstgedachte uitdragen, zeker nu we met z’n alle de tweede corona golf zijn in gegaan en dit veel impact heeft op veel lokale ondernemers. Zo gaan ze Kerstpakketten samenstellen van en voor lokale ondernemers. Dit houdt in dat ze producten inkopen van de lokale ondernemers, die deelnemen aan dit initiatief, tegen de originele verkoopprijs in de winkel, ze maken dus geen prijsafspraken, waardoor alle winst nu direct gaat naar alle lokale ondernemers.

3 categorieën

Er is gekozen voor 3 verschillende categorieën: Borrelpakketten, High Tea Pakketten en ‘Made in Tilburg’ Pakketten. Ook kunnen ze alle pakketten personaliseren als dat gewenst is bij een minimum afname van 25 stuks!

Daarnaast reserveren ze per besteld pakket 1 euro, welke zij zullen gaan doneren aan de Quiet.

Het ontstaan

Tijdens de eerste lockdown is het initiatief Lokale Zaken Tilburg ontstaan. Er ontstond veel onzekerheid en Dieuwertje Vorstenbosch (Eigenaresse Dwars Hotdogbar, 28) en Jelle van den Hurk (student Business Innovations, 21) wilden hier graag iets aan doen. Dit door middel van het bundelen van krachten door lokale ondernemers. Zo staat Lokale Zaken Tilburg voor de lokale Tilburgse ondernemers. Zij hebben namelijk een grote toegevoegde waarde voor de stad, zorgen voor werkgelegenheid, gezelligheid, in voor een praatje, persoonlijkheid en geven de lokale economie een boost.

Waarom Lokale Zaken Tilburg dit doet? Het geeft ze ontzettend veel voldoening iets te kunnen betekenen en kleur te geven aan deze donkere periode. Daarnaast vinden ze het super leuk om andere ondernemers te ontmoeten en samen iets te weeg te kunnen brengen!

Eerdere projecten

Afgelopen Moeder- en Vaderdag hebben ze de krachten gebundeld en meer dan 200 cadeaupakketten samengesteld en bezorgd bij hele blije vaders en moeders. Niet alleen de vaders en moeders hebben ze mogen verrassen, maar ook alle deelnemende lokale ondernemers, met een leuke extra omzet. Ook heeft Lokale Zaken Tilburg voor o.a. partijen zoals Avans Hogescholen online lunches en borrels georganiseerd, ze bezorgden bij iedereen thuis een lunch of borrelpakket, zodat iedereen op zijn eigen quarantainelocatie deel kon nemen aan het online event.

Aanmelden

Waar ze bij de eerste acties zelf de ondernemers selecteerden, kunnen nu alle ondernemers van Tilburg zich aanmelden. Dit kan via de website. In de Kerstpakketten komen dus cadeaus van lokale ondernemers met alle een unieke invulling. Alle pakketten zullen een andere samenstelling hebben van producten, hierdoor kunnen ze met nog meer ondernemers samenstellen en bundelen ze de kracht en staan ze samen nog sterker!

Deelnemers die nu al bekend zijn: Disco Snolly, Eetwinkel Verzot, Kaaszaak, Krakers Tilburg, Locals, LOC Brewery, Patisserie Walter van Erven, Stadsbrouwerij 013 en Zoete Moed.

Dus ben jij nog op zoek naar een uniek Kerstpakket voor jou naasten of werknemers en steun je graag de lokale economie? Check dan snel de website en kijk welke ondernemers al deelnemen. Ben jij die ondernemer die een uniek product wil toevoegen aan de Kerstpakketten, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Aanmelden kan via de website!