Loket.nl nog minimaal drie jaar hoofdsponsor Warandeloop

Loket.nl en Stichting Internationale Warandeloop Tilburg hebben het sponsorcontract met drie jaren verlengd. Het bedrijf uit Tilburg is sinds 2009 als hoofdsponsor verbonden aan het sportieve topevent en blijft dat nu zeker tot en met de 59e editie in 2017. Daarmee is het continuïteit en de uitbouw van de Loket.nl Warandeloop, waarvan de 2014-editie nog maar kort achter de rug is, voor een belangrijk deel gewaarborgd.

Immers, door de steun van Loket.nl kan de Warandeloop doorgaan met het nastreven van de ambitie om een Europees topsportevent event te zijn dat daarnaast recreatieve lopers van alle leeftijden alsmede bedrijven uit de wijde omgeving van Tilburg verbindt. Met elkaar en aan de Warandeloop.

In het kielzog van Loket.nl maakte Van Spaendonck bekend óók de komende jaren verbonden te zullen blijven aan de Loket.nl Warandeloop. Van Spaendonck is naamgevend sponsor van de Businessrun die dit jaar met 33% groeide.

Dubbel goed nieuws dus voor de organisatie. Voorzitter Cees van Loon is uiteraard in zijn nopjes. “Het feit dat twee van onze belangrijkste sponsoren direct na de geweldig verlopen 56e editie en vol overtuiging aangeven graag nog tenminste drie jaar door te gaan, is werkelijk fantastisch en geeft ons bestuur een enorme boost richting de 57e editie op 20-21-22 november 2015.”

Ruud van Leeuwen, directeur Loket.nl, licht de verlenging van Loket.nl toe:

“Sport draagt voor een groot deel bij aan een goede gezondheid. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de gezondheid en het geluk van medewerkers. Dit vindt zijn weerslag ook op je bedrijfsresultaten. Medewerkers vormen de basis van de dienstverlening die wij mogelijk maken met onze online applicatie voor personeel en salaris. Onze producten en diensten zijn gericht op de factor mens en werk en helpen accountants, werkgevers en werknemers te verbinden. Met de sponsoring van de Internationale Loket.nl Warandeloop Tilburg verbinden wij werkgevers en medewerkers en stimuleren wij het sporten.”

De intenties van Loket.nl en Van Spaendonck werden zondag 23 november voor het eerst met de buitenwereld gedeeld, deze week is alles geformaliseerd. Na dit heuglijke moment kozen directeuren Erik Snels en Ruud van Leeuwen, waarschijnlijk met de succesvolle 56e editie in het achterhoofd, voor een wel heel bijzonder ‘fotomoment’, zoals te zien is op de foto.