Loop de koningsdagroute eerder dan de koning en koningin

koningswandeling

Dat de koninklijke familie tijdens Koningsdag Tilburg bezoekt, is inmiddels geen verrassing meer. Tijdens een twee uur durend programma legt de koninklijke familie een wandeling langs de 13 werelden van Tilburg af. Stadsgidserij Tilburg speelt hier leuk op in. 

Zij organiseren namelijk koningswandelingen op de zondagen voorafgaand aan Koningsdag 2017. De twee uur durende Koningswandeling zit vol met verrassingen, verhalen, anekdotes en wetenswaardigheden over de verschillende locaties langs de route. Op de volgende momenten kun je deelnemen aan de koningswandeling:

  • Zondag 2 april 2017
  • Zondag 9 april 2017
  • Maandag 17 april 2017 (Tweede Paasdag)
  • Zondag 23 april 2017

De koningswandelingen starten om 12:00 uur vanaf de noordzijde van het centraal station in Tilburg. Deelname is €4,- en kun je ter plekke afrekenen bij de desbetreffende stadsgids. Voor actuele updates kun je het beste de website en facebookpagina van de Stadsgidserij in de gaten houden.

Koningswandeling

De Koningswandeling is exact hetzelfde als de koningsdagroute die de koninklijke familie gaat afleggen. De koninklijke familie komt tijdens de route langs de 13 werelden van Tilburg. De route en inhoud van de 13 werelden kun je bekijken in onderstaand filmpje.

Praktische informatie

De koningswandelingen starten vanaf het centraal station in Tilburg en duurt twee uur. Heb je vragen over de wandeling en wil je meer informatie? Dan kun je het beste bellen naar 06-48262711 of mailen naar info@stadsgidserij.nl.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg: