LuckyTV komt met theatershow naar Tilburg

LuckyTV

Een hoogtepunt van iedere (doordeweekse) televisieavond: de items van LuckyTV na DWDD. En nu? Nu komt Lucky-maker Sander van de Pavert met zijn studio naar Theaters Tilburg voor een onvergetelijke televisieavond… op de bühne!

LuckyTV

Al tien jaar lang vat LuckyTV de televisiedag samen na De Wereld Draait Door. Van de onweerstaanbaar Haagse koning Willy tot het journalistieke onbenul in Werken bij de NOS: geraffineerd verknipt Sander van de Pavert het nieuws tot een nieuwe werkelijkheid. Met medische precisie haalt hij politici de woorden uit de mond of duikt hij vuistdiep in de jungle van Freek Vonk.

Zijn dagelijkse filmpjes mogen kort van duur zijn, maar voor Van de Pavert gaat aan elke Lucky een uitzinnig avontuur vooraf. Zijn dwalingen door de beeldenbrij leidden tot bizarre ontdekkingen, groteske experimenten, en een schat aan ongebruikt materiaal. In Lucky Live maakt Van de Pavert het publiek deelgenoot van die magie en geeft hij een exclusief kijkje in de keuken van LuckyTV.

Ticketverkoop

Lucky Live met Sander van de Pavert is op donderdag 26 oktober in de schouwburg van Theaters Tilburg te zien om 20:15 uur. Tickets zijn te koop vanaf € 30 op www.theaterstilburg.nl of bij InfoService & Tickets, 013 543 22 20.