Luke & Lars maken Tilburgse trailer van nieuwe James Bond film [VIDEO]

james bond

De coronacrisis heeft ook een gigantische impact op de filmindustrie. Bioscoopzalen zijn momenteel gesloten en premières worden uitgesteld. Zo ook die van de nieuwe James Bond-film ‘No Time To Die’. De film zou deze maand verschijnen, maar is uitgesteld naar het voorjaar van 2021. Daar baalt de Tilburgse acteur en James Bond-fan Luke Vrinds zo van dat hij besloot om samen met andere acteurs alvast een Tilburgse trailer te maken voor de film. De trailer – die eveneens is gemaakt door – Tilburger Lars Joore staat inmiddels online!

Want niet alleen Luke heeft minder werk als acteur door de coronacrisis, ook bevriende collega’s uit de rest van het land. En dus kwam Luke met een idee: een trailer voor de nieuwe James Bond-film die wordt opgenomen in zijn Tilburg. De trailer is een film van tweeënhalve minuut en is een dubbele ode: aan de Engelse filmheld maar ook aan de stad Tilburg. De film is professioneel geregisseerd en er werken dus enkel professionele acteurs mee aan de productie.

Trailer Tilburgse variant James Bond

Ben je benieuwd naar de trailer die Luke in samenwerking met een hoop partijen in de stad heeft gemaakt? Je kunt deze hieronder bekijken. Er zitten scenes in de binnenstad, Spoorzone, Piushaven en andere plekken in de stad in verwerkt. Ook aan de details is gedacht. Zo drinkt Luke Schrobbelèr in een scene en heeft hij manchetknopen aan zijn kostuum waar het logo van Willem II in is verwerkt.

Over Luke

De rol van James Bond wordt vertolkt door Luke himself. Luke heeft al een behoorlijke staat van dienst als acteur. Hij is afgestudeerd aan de Amsterdamse Film School en kreeg les van onder anderen acteur Gerson Oratmangoen, Gouden Kalf winnares Melody Klaver en regisseur Erik de Bruyn.  Eind dit jaar is Luke te zien in de speelfilm ‘Sisyphus at Work’ van Ramon Gieling.

Afgelopen maanden is Luke dus druk geweest met bovenstaande trailer. Hij hoopt dat de film een leuke zoethouder is voor alle James Bond-fans, maar ook zeker trotse Tilburgers in aanloop naar de officiële première van de film ‘No Time To Die’ in het voorjaar van 2021.