Lunch, diner & borrel: NondeJeu breidt horeca-aanbod uit met heerlijke gerechten!

Je kent NondeJeu onder het Pieter Vreedeplein misschien al wel omdat je er een keer bent gaan jeu-de-boulen of de Prison Island hebt gespeeld. Of wellicht ben je er een keer gaan borrelen en een leuk bordspel gaan spelen. Maar nu de maatschappij écht open is en het erop lijkt (*klopt af) dat lockdowns verleden tijd zijn, breidt NondeJeu haar horeca-aanbod flink uit. Dat betekent dat je nu ook uitgebreid kunt gaan lunchen en dineren bij de schitterende horecazaak. 

Oftewel: NondeJeu biedt alles voor een compleet avondje uit. Je combineert je pot jeu-de-boules of tijd in Prison Island (een gigantisch cellencomplex met diverse spellen) nu perfect met een lunch, diner of borrel. Het menu is veelbelovend!

Lunchmenu

Het lunchmenu van NondeJeu ziet er heerlijk uit. Wat opvalt: de vriendelijke prijzen. Eigenlijk kosten alle lunchgerechten (op één gerecht na) minder dan een tientje. Wat je zoal op de lunchkaart tegenkomt? Van een broodje langzaam gegaarde buikspek met limoenmayonaise en zoetzure komkommer tot een broodje met gerookte ribeye. Ook staat er een heerlijke caesar salad op het menu en is het broodje met krokante kippendij het proberen meer dan waard.

Voor de vegetariërs heeft het lunchmenu ook voldoende te bieden. Denk aan een pompoensoep, broodje met oesterzwamkroketten, caprese deluxe en quiche met seizoensgroenten.

De volledige menukaart vind je hier. De lunch is van donderdag tot en met zondag tussen 12:00 – 17:00 uur te bestellen.

Dinerkaart

nondejeu lunch diner

Of je nu een driegangenmenu wilt, alleen een hoofdgerecht of voldoende hebt aan een los voorgerecht: het is mogelijk bij NondeJeu. Al adviseren ze natuurlijk om lekker door de kaart heen te lopen en te genieten van een uitgebreid diner. Dat snappen we, want er staat veel lekkers op het menu. Ook hier vallen de vriendelijke prijzen op. Zo zijn de meeste voorgerechten minder dan €10,-, zijn bijna alle hoofdgerechten minder dan €20,- en scoor je een dessert voor €5,50.

Enkele voorbeelden op het menu? Een ceviche van makreel, limoen, Spaanse peper en andere lekkernijen als voorgerecht. Als hoofdgerecht springen diverse gerechten in het oog. Denk aan chicken waffles, huisgemaakte stoof van La Trappe Dubbel en de runderbavette uit Uruguay met chimichurri en seizoensgroenten. Liever vis? Ze hebben ook zeebaars en gemarineerde garnalen op het menu. Ook aan de vegetariërs is gedacht. Zo staat er gerookte groene kool met pittige tomatensaus, gerookte amandelen en chips van truffelaardappel op het menu. Je diner top je af met een New York cheesecake, citroentaart of fudge brownie.

De volledige menukaart vind je hier. Het diner is van donderdag tot en met zondag tussen 17:00 – 21:00 uur te bestellen.

Voor bij de borrel

Uiteraard ben je bij NondeJeu ook van harte welkom om gezellig te borrelen. Bij de borrel hoort natuurlijk wat te snacken. Daarom hebben ze verschillende borrelplanken. Van kaas tot charcuterie en meer. Uiteraard mag een bittergarnituur niet ontbreken. Daarnaast hebben ze ook inktvisringen, padron pepers en nacho’s.

Het volledige borrelaanbod vind je hier.

Werken bij NondeJeu

De maatschappij is weer volledig open en dat betekent dat ze het weer erg druk hebben. Veel groepen weten de leuke plek voor groepsactiviteiten weer te vinden en ook andere Tilburgers lopen de deur plat. Daarom zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s. Zo zoeken ze nog naar een bedrijfsleider en verschillende krachten in de keuken. Daarnaast zoeken ze allround horecamedewerkers. Het leuke aan deze job in de horeca: je combineert het bedienen en de baractiviteiten met het begeleiden van leuke activiteiten voor verschillende groepen. Geen dag is hetzelfde.

De verschillende vacatures en mogelijkheden om te solliciteren vind je op deze website. 

Meer informatie

Wil je meer weten over NondeJeu? Over de activiteiten die ze aanbieden of de mogelijkheden voor groepen? Check dan snel de website.

Op de hoogte blijven van actuele updates bij NondeJeu? Volg ze dan op Facebook en Instagram.