Luxury Gym The Line opent haar deuren op prachtige locatie in hartje centrum

luxury gym the line

Vergeet krachthonken, ego’s boosten, hypes en gestandaardiseerde trainingsschema’s. Bij de gloednieuwe Luxury Gym The Line in de Tilburgse binnenstad pakken ze het heel anders aan. De gym – die op donderdag 8 juli haar deuren opent – gelooft in wetenschappelijke methodes en data gekoppeld aan jouw lichaam en sportdoelen. Lees snel verder voor meer informatie. 

Wanneer je het pand betreedt, zie je meteen krachtige Engelse leuzen zoals ‘We sweat to make life sweet’. Daarmee heeft The Line direct je aandacht. Dat is ook precies wat Rens – de eigenaar van The Line – wil bereiken met dit concept. “Met mijn Indische afkomst is eten en genieten altijd belangrijk geweest. Om daarin de juiste balans te vinden, heb ik mijn trainingen altijd zo opgesteld dat ze zo effectief mogelijk zijn. Daarom hebben we er bij The Line voor gekozen om niet in te spelen op tijdelijke hypes, maar trainingen te geven die bewezen resultaat bieden.

Rens heeft jarenlang ervaring als personal trainer en altijd de droom gehad om een eigen sportschool te openen. Deze droom gaat nu op een unieke plek in zijn stad Tilburg in vervulling.

Verschillende concepten

The Line biedt verschillende concepten aan. Denk aan Pilates reformer, hiitboxing, Skill X en personal training. Hierdoor zorgt The Line ervoor dat je geniet van de meest persoonlijke trainingservaring waar je ook écht resultaat mee boekt. Nog een primeur: The Line is de eerste locatie in Tilburg die Pilates reformer in small group training aanbiedt.

Hoewel The Line een luxury gym is, hoef je geen fluwelen handschoentjes te verwachten als je komt trainen. Bij The Line wordt immers (op z’n Tilburgs) keihard gewerkt.

High-end sfeer en beleving

Zoals de naam al doet vermoeden, besteden ze bij The Line veel aandacht aan een high-end sfeer, beleving en uiteraard luxe. Van prachtige marmeren details bij binnenkomst, groene plantenwanden die je in het hele pand terugvindt, geurbeleving, Dyson Föhns tot gekoelde handdoekjes voor na de training. De inrichting van The Line ziet er prachtig uit en is alleen daarom al een kijkje waard. Ga dat dan ook zeker eens doen.

Als je The Line binnenkomt, loop je direct tegen een prachtige bar aan. Hier kun je genieten van verse bonenkoffie, een watertje, shake of iets anders. Ook heeft The Line een lounge waar je kunt relaxen met een drankje en eventueel je dag kunt opstarten door er je eerste mailtjes te beantwoorden.

Meer informatie

Je vindt Luxury Gym The Line in de Nieuwlandstraat op nummer 34. Midden in het prachtige historische Dwaalgebied dus. Achter de gym kun je zowel met de auto als de fiets parkeren. Goed om te weten: bij The Line hebben ze zowel verschillende abonnementen die jaarlijks of maandelijks opzegbaar zijn, maar ook losse tickets. Zo kun je helemaal naar jouw wens trainingen samenstellen.

Meer weten over deze gym? Check dan snel de website en volg ze op Instagram.