Maak een foto van Tilburg en win een plek in een expositie

take a shot

Tilburg heeft veel mooie en bijzondere gebouwen, parken, straten en pleinen. Dat vinden winkelcentra Emma Winkelpassage en Pieter Vreedeplein ook. Daarom bedachten zij een wedstrijd. Je hebt het grote bord vast al zien staan op het Pieter Vreedeplein met de tekst “Take a shot”. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in? Dat hebben wij voor je uitgezocht.

Degene die de mooiste en beste foto maakt met zijn of haar mobiele telefoon, Go Pro, 360 Camera, professionele fotocamera of zelfs nog met je oude fotocamera op rolletjes, verdient een expositieplaats op het Pieter Vreedeplein en in Emma Winkelpassage. Deze fotowedstrijd duurt van zaterdag 18 maart tot en met zondag 23 april. De publieksprijs is een prijzenpakket t.w.v. €1000,- dat door beide winkelcentra ter beschikking is gesteld.

Take a shot

Welke plek in Tilburg verdient volgens jou echt een plek op het Pieter Vreedeplein en in de Emma Winkelpassage? Misschien is het wel je eigen straat, dat ene parkje om de hoek, de Westpoint of juist iets totaal anders. Ben niet bang of verlegen en take a shot! Wie weet ben jij wel een van de gelukkige die zijn of haar foto(s) op de expositie kan laten zien.

Je hoeft hier maar twee dingen voor te doen. Stuur je shot op naar de website of Facebook pagina van het Pieter Vreedeplein of Emma Winkelpassage vóór 6 maart 2017. Stuur je gemaakte foto(s) naar een van onderstaande links:

Voorwaarden:

Stemactie

Stemmen kan via de Facebook pagina’s van het Pieter Vreedeplein en de Emma Winkelpassage. Uiteraard wint de foto met de meeste stemmen de publieksprijs. Op de expositie zelf kan ook nog gestemd worden. Bezoekers en andere fotografen brengen hier hun stem uit en kiezen zo het mooiste werk.

Prijs

De prijs is zoals we eerder al zeiden een publieksprijs is ter waarde van €1.000,-. Maar wat houdt de prijs nu eigenlijk in? De prijs bestaat uit verschillende cadeaubonnen: een cadeaubon t.w.v. €450,- voor de Mediamarkt in Tilburg, een cadeaubon t.w.v. €100,- van Gianotten en €450,- cash. Wie wil dat nou niet!

Kans maken? Stuur dan snel jouw mooiste foto’s in!