Maak jouw summerbody ready met Esthetisch Centrum Lanette en PS. Food & Lifestyle

Bij Esthetisch Centrum Lanette begrijpen ze dat de beslissing om te gaan afvallen lastig is. Daarom helpen ze je bij Lanette maar al te graag. Benieuwd? Lees snel verder!

Tijdens afvallen wil je niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. De ervaren diëtisten van PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) kennen deze obstakels maar al te goed. PS. Food & Lifestyle is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Het programma

Goed nieuws als je geen tijd hebt om ieder moment aan je dieet te denken, het programma is zo ingesteld dat het heel eenvoudig aan te passen is in je dagelijkse leven. Het programma is opgebouwd uit drie fases met 5-7 eetmomenten per dag. Overdag gebruik je PS Food & Lifestyle producten en ’s avonds eet je gewoon vlees, vis of kip met groenten. De producten van PS. Food & Lifestyle bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel vet gaat verbranden en dat je spiermassa behouden blijft. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op lange termijn op gewicht te blijven en het jojo effect te voorkomen.

Inzet wordt beloond

Bij Esthetisch Centrum Lanette willen ze er het maximale uithalen voor je. Daarom word je beloond op jouw inzet. Als je een bepaalde percentage bent afgevallen, kun je profiteren van van een gratis ‘Body Treatment’.

De mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of heb je nog vragen? Dan kun je via de website van Esthetisch Centrum Lanette een consult inplannen!