Maak jouw tuin groen met planten van GroenRijk

Iedereen is dol op tuinplanten! Ze fleuren de tuin op met hun prachtig gekleurde bloemen en groene bladeren. Nú is het de tijd van het jaar om te planten! Breng daarom een bezoek aan GroenRijk Tilburg. Het assortiment wisselt hier wekelijks en is afhankelijk van het seizoen, dus je vindt altijd wel een passende plant voor in jouw tuin. Zo geniet je het hele jaar door van een vrolijke en groene tuin. Lees snel verder!

Ontdek het uitgebreide assortiment

Wil je jouw tuin opvrolijken met mooie kleuren? Bij GroenRijk Tilburg is er genoeg keuze! Kies bijvoorbeeld voor de lavendel. Deze plant heeft niet alleen een mooie kleur, maar trekt ook nog eens bijen aan. Win-win! Of wat dacht je van de hortensia? Deze populaire plant doet het goed in ons klimaat. De hortensia heeft namelijk altijd dorst, dus de regen komt daarbij goed van pas. Dit is echter een kleine greep uit het aanbod: in de winkel vind je nog veel meer prachtige buitenplanten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GroenRijk Tilburg (@groenrijktilburg)

Kom gerust eens langs in de winkel

Ben je benieuwd naar het uitgebreide assortiment aan prachtige buitenplanten bij GroenRijk Tilburg? Kom dan zeker eens langs in de winkel! In het tuincentrum kun je terecht voor uitgebreid advies over verschillende planten en wanneer je deze het best kunt planten, maar je kunt hier ook planten laten ompotten door de groenspecialisten. Kortom: voor alle informatie over buitengroen en een zeer ruim aanbod bezoek je GroenRijk Tilburg! Je kunt GroenRijk ook volgen via Instagram.