Nieuws

Stagiaire
Let op! Dit artikel is al 41 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Maak kennis met afstudeerstagiaire Willemijn: ‘leuk dat een zelfgeschreven artikel veel gelezen wordt’

Bij Tilburg.com delen we graag nieuws over andere bedrijven, evenementen en projecten van Tilburgers. Daarom vonden we het leuk om een keer een kijkje achter de schermen te geven bij Tilburg.com zelf. Vandaag schrijft onze stagiaire Willemijn (22) over haar stageperiode bij ons en haar afstudeeronderzoek.

Even voorstellen

Ik ben Willemijn en ik studeer Commerciële Economie – Digital Business Concepts op de Fontys in Tilburg. Ik woon inmiddels alweer vijf jaar in deze leuke stad en ben daardoor ook goed op de hoogte van wat Tilburg en omgeving te bieden heeft. In mijn vrije tijd loop ik graag even een rondje om de Piushaven, het leukste gedeelte van Tilburg wat mij betreft! Voor een koffie met vriendinnen ben ik voornamelijk te vinden bij Buutvrij of lunchcafé Nieuwland. En op zaterdag loop ik altijd even naar de markt op het Koningsplein, toch een stuk gezelliger boodschappen doen dan in de supermarkt. Daarnaast ben ik actief binnen het Tilburgse studentenleven en aangesloten bij een studentenvereniging.

Stage lopen in coronatijden

Het voelt heel gek om tijdens mijn stageperiode niet op kantoor te kunnen werken. Gelukkig heb ik de eerste drie weken wel nog iedereen in real life kunnen leren kennen waardoor het daarna makkelijker is om over te schakelen op WhatsApp contact en Google Hangout. Ik denk niet dat ik kan spreken over een gebruikelijke stage-ervaring maar desalniettemin heb ik het afgelopen maanden heel erg naar mijn zin gehad binnen het bedrijf en het werk dat ik mocht doen. Het is vooral leuk wanneer je ziet dat een artikel dat je zelf geschreven hebt door veel mensen wordt gelezen!

Meer videocontent op Tilburg.com

Ik werk twee dagen in de week mee aan het platform Tilburg.com en doe daarnaast mijn afstudeeronderzoek. Ik doe onderzoek naar het delen van video’s, iets wat Tilburg.com vaker zou willen doen. Videocontent is ontzettend trending. Een video wordt over het algemeen veel vaker bekeken dan dat een artikel wordt gelezen. Het lijkt mij supertof om meer videocontent te zien vanuit Tilburg.com en het zou mooi zijn als ik daar met mijn onderzoek aan kan bijdragen.

Enquête

Voor mijn onderzoek is het superbelangrijk dat de behoeften van de bezoekers van Tilburg.com in kaart wordt gebracht. Het zou daarom heel fijn zijn als jullie mij na het lezen van dit artikel kunnen helpen door het invullen van deze enquête. Het kost je ongeveer vijf minuten en mijn dank is groot!

De link naar de survey vind je hier!

Reageer op dit bericht