Maak ook kennis met de unieke Hypotheekmanier van Lancyr

Hypotheekmanier van Lancyr

Maak ook kennis met de unieke Hypotheekmanier van Lancyr

Een hypotheekadvies dat 100% uitgaat van uw persoonlijke wensen en behoeften, voor nu, maar zeker ook voor de toekomst.
 
De voordelen van de Hypotheekmanier van Lancyr
In ons advies staat u als klant centraal. Wij hebben geen belang bij banken of verzekeringsmaatschappijen die het hypotheekgeld of de verzekeringen verstrekken.
Hypotheekadviseurs in Nederland werken al sinds jaar en dag op basis van provisies die door de banken en verzekeringsmaatschappijen betaald worden. Mogelijk denkt u daardoor dat uw advies gratis is. Maar (natuurlijk) is dat niet zo! De provisies, die bij elkaar opgeteld tot duizenden euro’s kunnen oplopen, worden feitelijk door u als klant betaald. Hypotheekmanier van Lancyr werkt niet op deze manier.
Adviseurs van Hypotheekmanier van Lancyr hebben besloten u de provisies terug te geven. Dit kan een zeer aantrekkelijk financieel voordeel voor u opleveren!

Voor onze advieswerkzaamheden wordt vooraf een vaste vergoeding met u afgesproken. Daardoor kunnen wij u een 100% onafhankelijk en transparant hypotheekadvies garanderen. U krijgt volledige openheid over de provisies die aan ons worden uitbetaald. Want zoals gezegd betalen wij die provisie door aan u.

Hypotheekmanier van Lancyr werkt met heldere en vaste tarieven. Voor welke hypotheekvorm u ook kiest. Daarmee hebt u de zekerheid dat wij uitsluitend in opdracht van u, onze klant, werken. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u een eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies krijgt. Een hypotheekadvies dat niet is gebaseerd op hoge provisieverdiensten voor de adviseur, maar uitsluitend op uw specifieke wensen en uw financiële behoeften en mogelijkheden!


Bent ook u geïnteresseerd in duizenden euro’s voordeel?

Maak snel een vrijblijvende afspraak met een adviseur, stuur uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer naar:

info@hypotheekmaniervanlancyr.nl