Maak van Google je beste verkoper

Tijdens een speciale Masterclass SEO en Google Adwords deelt Academy Zuid de beste methoden om van Google de beste verkoper van je bedrijf te maken. De Masterclass vindt plaats op woensdag 4 september aanstaande van 15.00 uur tot 17.00 uur in het Blushuis in Breda en wordt verzorgd door PauwR Internetmarketing; een van de zes kennispartners van Academy Zuid.

Met de enorme vlucht die online communicatie heeft genomen, is de noodzaak om als organisatie  goed vindbaar te zijn in Google enorm groot geworden. Als je als bedrijf niet in de topresultaten vindbaar bent, dan kan je klant jou ook niet meenemen in zijn aankoopbeslissing. In deze Masterclass wordt met name ingegaan op wat je als organisatie zelf in de hand hebt om vindbaar te zijn juist op het moment dat je daar als bedrijf het meeste baat bij hebt. Namelijk op het moment dat een potentiele relatie op zoek is naar jouw organisatie, jouw product, jouw dienst.

Leerstoelen
De Masterclasses van Academy Zuid  zijn vrij toegankelijk voor ervaren marketeers van bedrijven en instellingen die een leerstoel, een zogenaamde seat, aanschaffen. Een standaard seat die toegang geeft tot alle maandelijkse Masterclasses en jaarlijks congres kost € 595,- en is niet persoonsgebonden.

Over Academy Zuid
Academy Zuid is een stichting zonder winstoogmerk waarin zes gerenommeerde internetbedrijven uit Zuid-Nederland (Sisow, PauwR, YourSocial, OBI4wan, Netvlies, Flashpoint) de handen ineen hebben geslagen om hun kennis en ervaring te delen door het geven van Masterclasses op het gebied van online marketing en social media campagnes. Ervaren marketeers kunnen op deze manier hun kennis van online en social vergroten en deze direct toepassen in hun praktijk.