Maandag 8 december: Hoorzitting Detailhandel

Wie bij de gemeenteraad zijn of haar mening kwijt wil over de toekomstige ontwikkeling van de detailhandel in Tilburg, is op 8 december welkom tijdens een hoorzitting. Een werkgroep uit de raad, met daarin de betreffende woordvoerders van de fracties, organiseert deze hoorzitting. De werkgroep steekt zijn licht ook nog op bij experts en in andere steden.

Tijdens de hoorzitting wil de raad graag horen hoe er in de stad gedacht over onderwerpen als sfeer en voorzieningen in de binnenstad, het functioneren van de wijkwinkelcentra en de markten, de leegstand van winkels en de opkomst van internet shoppen. De werkgroep wil langs verschillende wegen informatie en adviezen verzamelen die de raad kan gebruiken wanneer de visie op de verdere ontwikkeling van de winkelstructuur en de binnenstad aan de orde komt.

Aanmelden
De hoorzitting op 8 december is bedoeld voor inwoners en organisaties die hun zienswijze willen geven over het detailhandel klimaat in Tilburg en over de rol daarin van de gemeente.

Aanmelden kan tot 5 december a.s. door te bellen of te mailen naar de raadsgriffie: (013) 542 82 84 of raadsgriffie@tilburg.nl.  De hoorzitting wordt gehouden in de Paleiszaal van het paleisraadhuis (ingang via Stadskantoor 1) en duurt van 15.00 tot 23.00 uur. De spreektijd is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Uiteraard is de hoorzitting op 8 december openbaar.