Maandag® hoofdsponsor bij Tilburg Ten Miles

Detacheringsorganisatie Maandag® en de Stichting Tilburg Ten Miles hebben overeenstemming bereikt over een hoofdsponsorschap van Maandag® bij de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles. De afspraak geldt voor 2009 met opties voor volgende jaren. De naam Maandag® wordt ondermeer verbonden aan het onderdeel 10 km voor mannen dat op zondag 6 september het decor zal zijn van het ASICS NK 10 km. In 2009 en 2010 vindt dat in Tilburg plaats.

Maandag® is een detacheringsorganisatie die voor opdrachtgevers met een capaciteitsvraagstuk een oplossing biedt. Voor talenten die een uitdaging zoeken, biedt het bedrijf mogelijkheden. Anders gezegd, Maandag® koppelt hoger opgeleide Interim Talenten in een breed aantal vakgebieden aan opdrachtgevers uit de overheid of profit-sector. De recruiters begeleiden dit proces en ervaren consultants zorgen dat ook startende talenten moeiteloos meedraaien.

Waarom sponsort Maandag® de Tilburg Ten Miles?
Bewegen is zoveel leuker dan stilzitten. Doorzetten zoveel leuker dan opgeven. Maandag® gelooft dat sport en werk veel met elkaar gemeen hebben. Beiden doen vaak een beroep op dezelfde kwaliteiten. En daarbij is sporten natuurlijk heel leuk en gezond.

De Stichting Tilburg Ten Miles is buitengewoon verheugd over de versterking van haar mogelijkheden door het contract met Maandag®. Er zal naamskoppeling plaatsvinden met de 10 km voor mannen, zowel voor wedstrijdatleten als recreatieve deelnemers. Binnen de Maandag® 10 km vindt het ASICS NK 10 km op de weg voor mannen plaats. De vrouwen lopen dit NK binnen de internationale Tilburg 2009 Ladies Run.

Naast Maandag® zijn Fujifilm Manufacturing Europe B.V., Gemeente Tilburg, Interpolis en ASICS hoofdsponsors van de Tilburg Ten Miles. Koepelsponsor en naamgever van het gehele evenement blijft het Brabants Dagblad.

Handige links:
www.tilburgtenmiles.nl
www.tilburgtrakteert.nl
www.maandag.nl