Maandag vacaturedag! De leukste vacatures van deze week in Tilburg en omgeving op een rijtje

Leukste vacatures

Onze vacaturebank staat weer vol met mooie uitdagingen. Omdat dit er momenteel meer dan 250 zijn in allerlei sectoren en disciplines, lichten wij op maandag een mooie selectie voor je uit. Lees je mee?

Fotografie: Jules van Iperen

Stichting Ateliers Tilburg zoekt een officemedewerk(st)er

Heb jij een vlotte pen, zie je werk voordat anderen het zien en ben je administratief sterk? Lijkt het je daarnaast tof om te werken in een artistieke omgeving? Dan kan deze baan bij Stichting Ateliers Tilburg zomaar iets voor jou zijn. Stichting Ateliers Tilburg (SAT) is een non-profitorganisatie die (professionele) kunstenaars en creatieve ondernemers betaalbare werkruimte biedt in Tilburg. Zij zoeken iemand die brede administratieve ondersteuning biedt aan de directeur, de medewerker verhuur & communicatie en aan de financiële administratie. Ben je benieuwd of jouw skills overeenkomen met hetgeen waar SAT naar op zoek is? Bekijk dan de vacature.

Stichting Ateliers Tilburg zoekt officemedewerk(st)er

Jong bedrijf Staalidee zoekt versterking van het team in meerdere functies

Staalidee is een jong bedrijf dat zijn oorsprong vindt bij het maken van prachtige staldeuren en designpaardenstallen. Naast paardenstallen, kregen ze vaak de vraag om maatwerk te gaan leveren aan particulieren en zakelijke klanten op het gebied van interieur. Zo kregen ze steeds meer aanvragen en richten zich nu met name op het ontwerpen en maken van stalen tafelpoten. Om deze mooie producten te maken, kunnen zij wel wat nieuwe collega’s gebruiken. Zo zoeken zij mensen voor de volgende functies:

Staalidee zoekt las medewerk(st)er

Staalidee zoekt parttime vrachtwagenchauffeur

Staalidee zoekt allround medewerk(st)er

Staalidee zoekt junior spuit/poedercoater

Bonheur zoekt oproepkrachten voor Koning Willem II Stadion

Dichterbij het voetbal ga jij niet komen. Ben jij een echte horecatijger? Bij Bonheur Horeca Groep zijn ze op zoek naar oproepkrachten om te werken in het Koning Willem II Stadion. Lijkt het jou tof om biertjes te tappen of broodjes Jantjes te bereiden in het stadion van de mooiste voetbalclub van Nederland? Dan heeft Bonheur de perfecte job voor enthousiastelingen die gastvrij zijn en graag een flexibele agenda houden. Check hier de vacature.

Bonheur zoekt oproepkrachten voor Koning Willem II Stadion

Verschillende stageplekken

De vakantie is begonnen en dat wil zeggen dat dat verschillende studenten vanaf komend schooljaar stage moeten lopen. Ben jij nog op zoek naar een stage? Er staan een hoop toffe stageplekken open in onze vacaturebank. Bijvoorbeeld:

Restaurant Taste! is op zoek naar een leerling gastheer/gastvrouw

Station88 zoekt een stagiaire marketing en communicatie (meewerkstage)

Target Hospitality zoekt een duizendpoot 

Mercure Hotel zoek teen Front Office stagiaire

  • Meer stage vacatures vind je hier.

Horeca vacatures

Ook de Tilburgse horeca is nog volop zoek naar personeel. Ben jij op zoek naar een baan in de horeca? Kijk dan zeker eens door de (momenteel 80) openstaande horecavacatures of er iets voor jou bij zit!

Meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: