Machinebouwer Tobroco en De Houtloods in de prijzen

De BOV-trofee 2015 is gewonnen door het Oisterwijkse bedrijf Tobroco. Dat werd donderdag 3 december bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de ondernemersprijs voor Midden-Brabant in de Koepelhal. Restaurant de Houtloods viel ook in de prijzen en won de Junior Kamer Junior Trofee voor net gestarte onderneming.

BOV-trofee

De BOV-trofee, Beste Ondernemers Visie trofee, werd voor het tweede jaar in de Koepelhal uitgereikt. Zoals andere jaren waren er drie genomineerden per categorie. Voor de BOV-trofee waren dat Brouwers Groenaannemers en Vekopak, voor de startersprijs waren Kraftbier en Otso. De uitreiking en prijs is een initiatief van de Junior Kamer Hart van Brabant.

Tobroco Machines

Tobroco Machines is de fabrikant van GIANT machines en aanbouwdelen. In 1996 openden ze de eerste fabriek, sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid. Er werken 130 mensen en het bedrijf levert in 35 verschillende landen.

IMG_80341-630x420 (1)

De Houtloods

Restaurant de Houtloods startte in mei 2015 in de Tilburgse Spoorzone. Eigenaar Sander Overweg zette in een paar maanden tijd zijn concept ‘Ruig, een brutale blik in de pannen’ niet alleen in Tilburg, maar ook landelijk op de kaart.

Fotoreportage uitreiking

Hein Peters was bij de uitreiking en maakte een fotoreportage. Bekijk daarvoor dit fotoboek.